default-image

Σπάσαν τα… νερά και πλημμύρησαν τα Δύο Αοράκια! (video)

Ρέθυμνο
Σπάσαν τα… νερά και πλημμύρησαν τα Δύο Αοράκια! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και εγένετο ύδωρ! Σε μεγάλη ποσότητα μάλιστα, αφού αγωγός σε δεξαμενή κοντά στο κλειστό γήπεδο στα Δύο Αοράκια υπέστη ζημιά με αποτέλεσμα το νερό να γεμίζει τους δρόμους.

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, η ροή των υδάτων είναι ανεξέλεγκτη και ανάγκασε τους οδηγούς να κόβουν ταχύτητα προκειμένου να μην βρέξουν τους πεζούς.

Πέραν όμως από αυτό η ασύστολη διαρροή εναπόθεσε στην περιοχή δεκάδες κυβικά νερού, τα οποία σπαταλήθηκαν στους γύρω δρόμους.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο

Το περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Βιομηχανικής, ενώ γεννούνται ερωτήματα σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε η ζημιά.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, με τους διερχόμενους να σταματούν για να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Αρκετοί ήταν και οι οδηγοί δίκυκλων που υπό το φόβο να γλιστρήσουν στον κατηφορικό δρόμο, πατούσαν φρένο ή ελάττωναν ταχύτητα.

Το συγκριμένο συμβάν θα πρέπει να βάλει σε ανησυχία τις αρμόδιες υπηρεσίες, αφού από τη μία σπαταλιούνται μεγάλες ποσότητες νερού στο σημείο, την ώρα που πολίτες από πολλές περιοχές το τελευταίο διάστημα είχαν εκφράσει έντονα παράπονα για το κόψιμο του νερού. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις η διακοπή της υδροδότησης, διαρκούσε ακόμη και μέρες.

Εικόνες: Elidon Frangu

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News