default-image

Ασφαλτόστρωση δρόμων στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Ασφαλτόστρωση δρόμων στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση δρόμων στην Ιεράπετρα. Προχθές ασφαλτοστρώθηκε τμήμα της οδού Καλημεράκη, ενώ χθες έγινε η ασφαλτόστρωση τμήματος της Παπάγου.

Σε αυτούς τους κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας έγινε φρεζάρισμα και στρώση με νέο ασφαλτικό. Ταυτόχρονα, διαμορφώνεται το ύψος των φρεατίων στη νέα στάθμη του δρόμου. Οι δρόμοι όπου θα γίνουν κι άλλες τέτοιες παρεμβάσεις είναι: τμήμα της Κοντοπόδη, Ρούσσου Κουνδούρου, Στρατάκη, Διδούς Σωτηρίου, Κανουπάκη, Πηνελόπης Δέλτα, Λέλας Καραγιάννη και τμήμα της Καποδίστρια.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στο έργο της διαμόρφωσης δρόμων της πόλης προϋπολογισμού 255.000 ευρώ. Πρόκειται για το έργο που περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση δρόμων στο νέο σχέδιο πόλης αλλά και την ανακατασκευή δρόμων στο παλιό σχέδιο πόλης.

Επίσης, για το νέο σχέδιο πόλης προβλέπονται παρεμβάσεις στις οδούς Ηλία Ηλιού, Τσάτσου, Σμύρνης, 1866 και Ανδρέα Παπανδρέου στο ανατολικό τμήμα. Σε αυτούς τους δρόμους θα γίνουν χωματουργικές εργασίες για την υψομετρική διαμόρφωσή τους, θα διαμορφωθούν τα κράσπεδα και τα ρείθρα στα άκρα των δρόμων, θα τοποθετηθεί η βάση της οδοστρωσίας και θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

«Το έργο εντάσσεται στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση του δικτύου των δρόμων της πόλης και μετά την ολοκλήρωσή του θα έχουμε μια σημαντική βελτίωση της ποιότητας του οδοστρώματος σε αρκετούς δρόμους», επισήμανε ο δήμαρχος κ. Σήφης Αναστασάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News