default-image

Συναντήσεις για τα αγροτικά προϊόντα

Κρήτη
Συναντήσεις για τα αγροτικά προϊόντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ενημερώνει τα μέλη του ότι, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου 2007-2013 "ΣΥΝΕΡΓΩ", διοργανώνονται στην Κρήτη, στο διάστημα 12-16 Νοεμβρίου, επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ κρητικών επιχειρήσεων και αγοραστών-εισαγωγέων από σκανδιναβικές χώρες, Ρωσία, αλλά και Ελλάδα.

Οι συναντήσεις αφορούν προϊόντα των κλάδων τροφίμων - ποτών όπως λάδι, πάστα ελιάς, ελιές, μέλι, οπωροκηπευτικά, βότανα, αρωματικά φυτά, κρασί, σταφίδες, νερά, αναψυκτικά, τυριά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κρέατα, παξιμάδι, ξηροί καρποί - και θα πραγματοποιηθούν βάσει προγράμματος στο αντίστοιχο Επιμελητήριο κάθε νομού της Κρήτης.

Στο Επιμελητήριο Λασιθίου οι συναντήσεις θα γίνουν την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων θα γίνουν απ ευθείας επαφές των επιχειρήσεων με τους ενδιαφερόμενους εμπορικούς επισκέπτες, ένω εφόσον υπάρχει ελεύθερος χρόνος θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που το επιθυμούν.

Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Λασιθίου το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Λασιθίου, τηλ. 28410 27150.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News