default-image

Ατμόπλοια, αερόστατα και ατμότρενα...στην Κρήτη!

Κρήτη
Ατμόπλοια, αερόστατα και ατμότρενα...στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα του Ιούλιου Βερν "Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες" παρουσιάζει και στην Κρήτη το διάστημα 3 με 11 Νοεμβρίου η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.

"Ο γύρος του κόσμου", που απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 ετών και πάνω, ανεβαίνει στο σανίδι από ένα θίασο με αξιόλογους, ταλαντούχους ηθοποιούς και την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Γάκη. Ατμόπλοια, αερόστατα, ατμότρενα και ακόμα πάρα πολλά σκηνικά, καθώς και τα 35 εντυπωσιακά κοστούμια θα δώσουν μοναδική ατμόσφαιρα στην παράσταση!

Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, "παίζοντας" διαδραστικά με τους μικρούς θεατές, οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνωρους τόπους, παράξενους λαούς!

Παραστάσεις

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Ωδείο Ρεθύμνου, στις 5 μ.μ., Κυριακή 4 Νοεμβρίου στα Χανιά, στο "Cine Ελληνίς", στις 11:30 π.μ. και στις 4 μ.μ. Τρίτη 6 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο Σητείας, στις 6:30 μ.μ. Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο, στο κινηματοθέατρο "Ρεξ", στις 6:30 μ.μ. Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στην Ιεράπετρα, στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη", στις 6:30 μ.μ.

Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στο Ηράκλειο, στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", το Σάββατο 10 Νοεμβρίου (στις 5 μ.μ. και 7:30 μ.μ.) και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου (11:30 π.μ. και 6 μ.μ.). Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News