default-image

Χωρίς νερό για δύο ημέρες

Κρήτη
Χωρίς νερό για δύο ημέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νερό θα μείνουν για δύο ημέρες οι κάτοικοι των οικισμών Επισκοπής, Κάτω Χωριού, Πάνω Χωριού και Παπαδιανών εξαιτίας έργων για τον καθαρισμό δεξαμενών.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιεράπετρας, «πληροφορούμε τους κατοίκους των οικισμών Επισκοπής, Κάτω Χωριού, Πάνω Χωριού και Παπαδιανών ότι, στα πλαίσια των προγραμματισμένων καθαρισμών δεξαμενών ύδρευσης των οικισμών και των δημοτικών διαμερισμάτων, την 25η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης του δημοτικού διαμερίσματος Κάτω Χωριού.

Ο καθαρισμός θα διαρκέσει 2 ημέρες μέχρι την 26η Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, και παρακαλούνται οι κάτοικοι των οικισμών Επισκοπής, Κάτω Χωριού, Πάνω Χωριού και Παπαδιανών να μη χρησιμοποιούν το νερό ύδρευσης εκείνες τις ημέρες και να αποθηκεύσουν νερό για τις ανάγκες τους κατά τις προηγούμενες ημέρες. Η κανονική ύδρευση των οικισμών θα επανέλθει από την 27η Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, δεδομένου ότι οι ενέργειες καθαρισμών των δεξαμενών είναι προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού σε όλο το δήμο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News