default-image

"ΣΥΝ-ΕΡΓΩ" - Επιχειρηματικές δραστηριότητες

Κρήτη
"ΣΥΝ-ΕΡΓΩ" - Επιχειρηματικές δραστηριότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ενημερώνει τα μέλη του ότι, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου 'ΣΥΝΕΡΓΩ', διοργανώνονται στην Κρήτη, στο διάστημα 12 - 16 Νοεμβρίου 2012, επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Κρητικών επιχειρήσεων και αγοραστών - εισαγωγέων από Σκανδιναβικές Χώρες, Ρωσία, αλλά και Ελλάδα.

Οι συναντήσεις θα αφορούν προϊόντα των κλάδων τροφίμων - ποτών και ιδιαίτερα: λάδι, πάστα ελιάς, ελιές, μέλι, οπωροκηπευτικά, βότανα, αρωματικά φυτά, κρασί, σταφίδες, νερά, αναψυκτικά, τυριά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κρέατα, παξιμάδι, ξηροί καρποί.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν βάσει προγράμματος στο αντίστοιχο Επιμελητήριο κάθε Νομού της Κρήτης. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Λασιθίου το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του έργου ΣΥΝΕΡΓΩ, του προγράμματος Διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα - Κύπρος 2007 - 2013, στο οποίο συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της Κρήτης και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με επικεφαλής εταίρο το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Λασιθίου, τηλ. 28410 27150.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News