default-image

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για επενδύσεις

Κρήτη
Επιταχύνονται οι διαδικασίες για επενδύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος της κυβέρνησης είναι να επιταχύνει τις διαδικασίες για τις βιομηχανικές ΑΠΕ για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας και την αντιμετώπιση της ανεργίας, μέσω των νόμιμων διαδικασιών,  η απάντηση του υφυπουργού ανάπτυξης Παναγιώτη Μηταράκη στην ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη από το βήμα της βουλής.

Ο βουλευτής επισήμαινε τον κίνδυνο για το μέλλον της Κρήτης και των κατοίκων της από τις fast track επενδύσεις των βιομηχανικών ΑΠΕ.

 Ο υφυπουργός είπε συγκεκριμένα ότι η κυβέρνηση όχι απλά θα αποτρέψει , αντίθετα προσπαθεί να επιταχύνει τις διαδικασίες για την ενίσχυση των επενδύσεων στη χώρα καθώς αυτό που απαιτείται αυτή την ώρα είναι ανάπτυξη.

Επισήμανε ότι μέσω επιτάχυνσης αυτής της διαδικασίας αναμένεται να αντιμετωπιστεί η ανεργία που μαστίζει τους νέους ανθρώπους οι οποίοι μεταναστεύουν από τη χώρα τους και διαβεβαίωσε από το βήμα του κοινοβουλίου τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και θα διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News