default-image

Επιχειρηματικές συναντήσεις

Κρήτη
Επιχειρηματικές συναντήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη καλούνται να στείλουν αιτήσεις συμμετοχής στα Επιμελητήρια Ρεθύμνου και Λασιθίου όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις συναντήσεις που θα γίνουν στην Κρήτη από τις 23 ως τις 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο με τον τίτλο "ΣΥΝΕΡΓΩ".

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα σε ντόπιους επιχειρηματίες και αγοραστές-εισαγωγείς από τις σκανδιναβικές χώρες, τη Ρωσία, καθώς και διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα σχετίζεται με δράσεις προώθησης κρητικών και κυπριακών προϊόντων στα δύο νησιά και σ' αυτό συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της Κρήτης και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με επικεφαλής εταίρο το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Οι συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν βάσει προγράμματος στο αντίστοιχο Επιμελητήριο κάθε νομού της Κρήτης στο διάστημα ανάμεσα στις 23 και τις 28 Σεπτεμβρίου, θα αφορούν σε προϊόντα όπως λάδι, πάστα ελιάς, ελιές, μέλι, οπωροκηπευτικά, βότανα, αρωματικά φυτά, κρασί, σταφίδες, νερά, αναψυκτικά, τυριά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κρέατα, παξιμάδι και ξηροί καρποί.

 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 28310/55.642 (Επιμελητήριο Ρεθύμνου) και στο 28410/27.150 (Επιμελητήριο Λασιθίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News