default-image

Κλείνουν τη σχολή αστυνομίας Σητείας

Κρήτη
Κλείνουν τη σχολή αστυνομίας Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχολή αστυνομίας της Σητείας κλείνει ,σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργού εσωτερικών κ.Στυλιανίδη προς τους φορείς και ΜΜΕ του Νομού Ροδόπης . Είπε ότι η μοναδική σχολή αστυνομίας που θα λειτουργήσει για φέτος θα είναι αυτή της Κομοτηνής .

Εντονότατη η αντίδραση των φορέων στο Λασίθι. Για απαράδεκτη μεθόδευση κάνει λόγο ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:   

"Θεωρώ απαράδεκτη την μεθόδευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη να ανασταλεί και στην ουσία να κλείσει η σχολή  αστυνομίας της Σητείας που  ιδρύθηκε και λειτουργούσε από το 1982 με απόφαση της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι μια πρωτοφανής και αδιανόητη ενέργεια σε βάρος της Σητείας  και του Νομού Λασιθίου και καλώ την Πολιτική ηγεσία του Υπ.Δημόσιας τάξης που προέρχεται από την ΝΔ αλλά και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ν.Δ να πάρουν θέση στην πράξη και όχι στα λόγια για να ακυρωθεί η μεθόδευση αυτή και να λειτουργήσει και φέτος η σχολή της αστυνομίας .

Η μεθόδευση αυτή που ενεργοποιείται για δεύτερη φορά από το 2005 πρέπει να μας βρει όλους απέναντι στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της περιοχής.

Καλώ λοιπόν όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους  τους φορείς αλλά και τους πολίτες του δήμου  Σητείας αλλά και του Νομού να αντιταχθούμε σε αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση και να συντονίσουμε τις ενέργειες μας προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο της σχολής".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News