default-image

Σαρωτικοί έλεγχοι στη Χρυσή-Στόχος οι πλανόδιοι πωλητές

Κρήτη
Σαρωτικοί έλεγχοι στη Χρυσή-Στόχος οι πλανόδιοι πωλητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες η Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας πραγματοποίησε την Παρασκευή μια ευρεία αστυνομική επιχείρηση η οποία οργανώθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη με συντονιστή τον αντιδήμαρχο Καταστημάτων κ. Εμμ.Ζερβάκη η οποία είχε ως στόχο τους παράνομους πλανόδιους και στάσιμους πωλητές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν κατακλύσει τις προστατευόμενες παραλίες της νήσου Χρυσής πουλώντας άνευ αδείας κάθε λογής εμπορεύματα.

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας με άκρως μυστικότητα επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά το νησί  με αποτέλεσμα να πιάσει επί το έργο 7 παράνομους μικροπωλητές επιβάλλοντας τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα με το μεγαλύτερο να φτάνει τα 6000 ευρώ για Έλλειψη αδείας και στέρηση τιμολογίων & λοιπών παραστατικών .

Συγκεκριμένα  εντοπίστηκαν πλανόδιοι οι οποίοι είχαν στήσει πάγκους πουλώντας παράνομα : σουβλάκια , καλαμπόκια , αναψυκτικά , μπύρες ,αλκοόλ , χειροποίητα κοσμήματα κ.α.  .

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την δημοτική αρχή να εμφανίζεται αποφασισμένη να επιβάλλει την τάξη προετοιμάζοντας μάλιστα και συνεργείο για κατάσχεση κάθε είδους εμπορευμάτων των οποίων ο κάτοχος δεν διαθέτει την απαιτουμένη άδεια.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News