default-image

Αλλαγή φρουράς στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κρήτης

Κρήτη
Αλλαγή φρουράς στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραγδαίες αναμένονται οι αλλαγές στις Αστυνομικές διευθύνσεις της Κρήτης όπου φαίνεται πως εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η αλλαγή φρουράς στα επιτελεία.

Μεσολάβησαν οι αποφάσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της ΕΛΑΣ, οι οποίες συμπαρέσυραν τους μέχρι χθες επικεφαλείς της αστυνομίας στο νησί, οι οποίοι πέρασαν στην αποστρατεία με εξαίρεση τον κ. Παντελή Μουρτζανό, Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, ο οποίος μάλιστα προήχθη  στο βαθμό του Ταξιάρχου.

Κύμα αποστρατείας αξιωματικών στην Κρήτη

Αλλαγή φρουράς έχουμε στο Ηράκλειο, όπου αποστρατεύτηκε ο Μ. Κοντοδιάκος, στο Ρέθυμνο όπου ολοκλήρωσε τη σταδιοδρομία του στην ΕΛΑΣ ο Μανόλης Παραδουλάκης, αλλά και το Λασίθι απ' όπου αποχωρεί ο Μανόλης Χρονάκης.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στο Ηράκλειο

Ο νεοπροαχθής ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ ο οποίος μέχρι χθες υπηρετούσε στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή ότι αναλαμβάνει τα ηνία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Στο επιτελείο της συγκεκριμένης αστυνομικής Διεύθυνσης συντελέστηκαν μέχρι στιγμής οι πλέον ριζικές αλλαγές καθώς στη διάρκεια της νύχτα εκτός από το Μ. Κοντοδιάκο αποστρατεύτηκαν, οι αστυνομικοί διευθυντές Δημήτρης Ζαχαριουδάκης και Νίκος Τζιράκης.

Ερώτημα παραμένει για την τοποθέτηση του επίσης νεοπροαχθέντα ταξίαρχου Αντώνη Δαριβιανάκη, ο οποίος ανήκει στο επιτελείο της Α. Διεύθυνσης Ηρακλείου και είναι αποσπασμένος στην ΕΥΠ.

Γρίφος για την Αστυνομική Διεύθυνσης Ρεθύμνου

Η θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου, πόστο με υψηλή ευθύνη και ιδιαιτερότητες, αποτελεί το πλέον δύσκολο κομμάτι των επερχόμενων αλλαγών καθώς αναζητείται το πρόσωπο που θα αναλάβει, ομολογουμένως δύσκολα καθήκοντα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, μετρά και την απώλεια του Νίκου Κουρμούλη, έμπειρος και ικανότατος αξιωματικός που διακρίθηκε από τη θέση του Διοικητής Ασφαλείας Ρεθύμνου, ωστόσο πέρασε στην αποστρατεία.

 Δεύτερη θητεία στη ΓΑΔ Κρήτης για το Μ. Παραβολιδάκη

 Ήδη από χθες με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της ΕΛΑΣ, ανανεώθηκε για ένα ακόμη χρόνο η παραμονή  στη ΓΑΔ Κρήτης του υποστράτηγου Μανολη Παραβολιδάκη.

 Απόφαση που βασίζεται στην καταξίωση του Ηρακλείωτη Αξιωματικού την οποία κέρδισε μέσα από την ακούραστη προσπάθεια, τη μεθοδικότητα, την αποτελεσματικότητα, όσο και την  εντιμότητα που τον διακρίνει.

 Στην αποστρατεία πέρασαν οι κρήτες ομόβαθμοι του αξιωματικοί : Ιωάννης ΜΕΣΟΔΙΑΚΑΚΗΣ, που υπηρέτησε στη Διεύθυνσης Επισήμων  και Εμμανουήλ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ , που υπηρέτησε στη ΓΑΔ Νοτίου Αιγαίου.

Αλλαγές και στην ΥΠΑΣΕΚ

Από την υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης , όπου κατείχαν ιεραρχικές θέσεις, αποχωρούν μετά τη συνταξιοδότηση τους οι κ. Κολομβάκης και Νεονάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News