default-image

Πέφτουν οι τιμές,αυξάνονται οι τουρίστες

Κρήτη
Πέφτουν οι τιμές,αυξάνονται οι τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικά είναι τα μηνύματα από τον τουρισμό αφού σταδιακά οι τουριστικές κρατήσεις στη χώρα μας αυξάνονται.

Ευνοϊκά λειτουργεί το γεγονός της μείωσης των τιμών που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν και το 30% καθώς καθιστούν την Ελλάδα εξαιρετικά ανταγωνιστικό προορισμό.

Μιλώντας στην εφημερίδα Καθημερινή ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου με έδρα την Καλιφόρνια Γιώργος Τριβιζάς, διαπιστώνει ότι μετά τη συγκρότηση της κυβέρνησης φαίνεται ότι αλλάζει σταδιακά η εικόνα της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά. ωστόσο επισημαίνει ότι η ζήτηση για τις κρατήσεις αφορά το 2013.

Ο Mark Atwell επικεφαλής του αγγλικού site dealchecker.co.uk είπε στην ίδια εφημερίδα ότι αυξήθηκαν 222% οι αναζητήσεις για την Ελλάδα του τελευταίους δύο μήνες.

Ο εκπρόσωπος του ομίλου Thomas Cook, Ματίας Μπράντες σημειώνει ότι ο αριθμός των κρατήσεων είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες τα μηνύματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Στην παρούσα φάση οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα, όπου υπάρχουν πακέτα διακοπών 20% φθηνότερα από ότι πέρυσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News