default-image

Αφιέρωμα στο Γ.Ζαμπέτα

Κρήτη
Αφιέρωμα στο Γ.Ζαμπέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια παρέα μουσικών στηριζόμενοι σε μια ιδέα του Γιώργου Σκοντινάκη αποφάσισαν να αποδώσουν φόρο τιμής  σε ένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες, δημιουργούς και δεξιοτέχνες, στην πλατεία δικαστηρίων της Νεάπολης.

''Νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και την επιθυμία μας με όλο τον κόσμο'', αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση τους, ''αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ξανά το πρόγραμμά μας, αυτή τη φορά στη Νεάπολη, προσφέροντας δυο ώρες ψυχαγωγίας αφιερωμένες στο Γιώργο Ζαμπέτα και σε μερικά από τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Ζώντας σε δύσκολες εποχές, είμαστε πεπεισμένοι ότι ένα δίωρο γεμάτο με καλή μουσική που όλους μας αγγίζει, θα είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα και μια ελπίδα για το μέλλον ότι συνθέτες σαν το Γιώργο Ζαμπέτα θα παραμείνουν πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας…''

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 στις 21:30 το βράδυ στην Πλατεία Δικαστηρίων, στη Νεάπολη.

 Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Σκοντινάκης, Παναγιώτης Χουλιάρας, Μιχάλης Πάγκαλος, Χριστίνα Κορρέ, Γιώργος Τσιχλής, Μιχάλης Κλώντζας.

Τραγουδούν: Μιχάλης Κλώντζας, Ξανθούλα Πορφυράκη, Δημήτρης Ματζαράκης.

 Συμμετέχουν τα παιδιά από το «Ωδείο Τέχνης»: Χρυσούλα Τζάβλα, Άννα Κουτουλάκη, Μαριάνθη Φουρνιώτη, Δημήτρης Ρόθος, Μανώλης Παπαγιαννάκης.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News