default-image

Κοντά στην εξιχνίαση της απόπειρας δολοφονίας

Κρήτη
Κοντά στην εξιχνίαση της απόπειρας δολοφονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκα φέρεται να ήταν το πρόσωπο που ταχυδρόμησε το παγιδευμένο πακέτο, το οποίο εξερράγη και τραυμάτισε σοβαρά τον 42χρονο επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, την περασμένη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη, σύμφωνα με τη "Δημοκρατία".

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς έχουν γίνει πολλά λάθη από τα άτομα που ήθελαν νεκρό τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Η ασφάλεια Αττικής εστιάζει το ενδιαφέρον της στη μυστηριώδη γυναίκα, που πήγε σε κεντρικό ανθοπωλείο της Βούλας το πρωί της περασμένης Παρασκευής, και μαζί με τη γλάστρα που αγόρασε από το κατάστημα, ζήτησε από τον ανθοπώλη να παραδώσει στον επιχειρηματία το παγιδευμένο δέμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παρακάλεσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να γράψει ο ίδιος στην κάρτα λίγα λόγια για τον «παλιό» της φίλο.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το υλικό που κατέγραψε το κλειστό της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, αλλά και τα ευρήματα από τα απομεινάρια της έκρηξης, όπου εντοπίστηκαν κομμάτια από το αμπαλάζ των λουλουδιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News