Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ιεράπετρα: «Την επόμενη τετραετία θα δώσουμε περισσότερο βάρος στα θέματα υγείας»

Κρήτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ιεράπετρα: «Την επόμενη τετραετία θα δώσουμε περισσότερο βάρος στα θέματα υγείας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Ο ελληνικός λαός μίλησε, θέλω τη Ν.Δ. αυτοδύναμη», είπε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου από την ανατολική Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου από την Ανατολική Κρήτη το πρωί της Τρίτης. Στη Σητεία όπως και στον Μακρύ Γιαλό, οπαδοί φίλοι και στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Στις 2:30 μ.μ. ο Κυριακός Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Πλακιωτάκη, εκλεγμένους βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έφτασε στην Ιεράπετρα, όπου μίλησε σε συγκέντρωση μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή την τόσο εντυπωσιακή υποδοχή. Πετύχαμε το στόχο μας και βάψαμε όλη την Κρήτη γαλάζια. Είναι μεγάλη μου χαρά που ξεκινώ αυτή την πρώτη διήμερη περιοδεία από τον τόπο μου, από την Κρήτη. Και είναι διπλή η χαρά που βλέπω σήμερα εδώ στην Ιεράπετρα, ανάμεσα μας τόσους πολλούς παλιούς φίλους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος αγαπούσε πολύ τον τόπο σας. Είναι τιμή μου που μπορώ ως πρωθυπουργός και υποψήφιος πρωθυπουργός να βάζω κι εγώ ένα λιθαράκι πάνω στο έργο αυτού του σπουδαίου πολιτικού άντρα».

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Ο ελληνικός λαός μίλησε». Είπε ότι θέλει τη Ν.Δ. αυτοδύναμη. «Είχατε την τύχη εδώ στο Λασίθι να έχετε έναν άξιο βουλευτή και υπουργό τον Γιάννη Πλακιωτάκη που έκανε πάρα πολλή σιωπηλή δουλειά».

Παράλληλα τόνισε: «Στον τουρισμό πέρυσι κάναμε ρεκόρ και θα το ξανά κάνουμε εφέτος, ενώ στον πρωτογενή τομέα πάμε επίσης καλά αφού οι εξαγωγές μας εφέτος έχουν κάνει νέο ρεκόρ. Ο ΒΟΑΚ γίνεται πράξη από το Καστέλι μέχρι τη Σητεία ενώ τα δυο από τα εννέα μεγάλα εγγειοβελτιωτικά έργα γίνονται εδώ στο Λασίθι με ΣΔΙΤ. Στην επόμενη τετραετία θα δώσουμε περισσότερο βάρος στα θέματα υγείας. Κανένα Νοσοκομείο δεν φεύγει. Όλοι θέλουμε καλά Νοσοκομεία. Μπορεί να είναι μικρό αλλά καλό. Να έχει τις απαραίτητες ειδικότητες που χρειαζόμαστε. Έχετε και την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας την Ειρήνη Αγαπηδάκη που κατάγεται από τα μέρη σας, γνωρίζει τα θέματα της υγείας και θα έχει ρόλο να παίξει. Θα έχετε λοιπόν έναν δικό σας άνθρωπο να ασχολείται με τα θέματα υγείας σε όλο το Λασίθι», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News