Ανείπωτος θρήνος στο τελευταίο «αντίο» του 16χρονου Γιάννη που τραυματίστηκε θανάσιμα από γεωργικό όχημα

Κρήτη
Ανείπωτος θρήνος στο τελευταίο «αντίο» του 16χρονου Γιάννη που τραυματίστηκε θανάσιμα από γεωργικό όχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια, φίλοι, συντοπίτες, συμμαθητές κι εκπαιδευτικοί του αδικοχαμένου εφήβου, έδωσαν μαζικό «παρών» νωρίτερα σήμερα Δευτέρα στο στερνό αντίο στον αγαπημένο τους Γιάννη

Δεν έχει τελειωμό ο σπαραγμός στο χωριό του Κρούστα στο Λασίθι, που από το απόγευμα της Κυριακής θρηνεί για τον 16χρονο Γιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από γεωργικό όχημα, την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες μαζί με τον παππού του.

Η οικογένεια, φίλοι, συντοπίτες, συμμαθητές κι εκπαιδευτικοί του αδικοχαμένου εφήβου, έδωσαν μαζικό «παρών» νωρίτερα σήμερα Δευτέρα στο στερνό αντίο στον αγαπημένο τους Γιάννη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα, παρουσία πλήθους κόσμου που συνέρρευσε στο χωριό, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους οικείους του άτυχου παιδιού που βιώνουν ανείπωτη οδύνη.

Το τραγικό περιστατικό που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής του 16χρονου, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε χωράφι στην ευρύτερη περιοχή του Κρούστα, στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα πόδια του ανηλίκου «μάγκωσαν» στη φρέζα του τρακτέρ με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί βαρύτατα και να αρχίσει να αιμορραγεί ακατάσχετα.

Επιτόπου μετέβησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής. Ο νεαρός διακομίστηκε εσπευσμένα, όντας σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να καταφέρει να σώσει τον άτυχο νεαρό.

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα το παιδί να αφήσει την τελευταία του πνοή και να βυθίσει σε ανείπωτη οδύνη την ευρύτερη περιοχή του Κρούστα, της Κριτσάς και του Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News