ΝΙΚΟ Seaside Resort MGallery: Γιορτάστε το Άγιο Πνεύμα στον Άγιο Νικόλαο!

Κρήτη
ΝΙΚΟ Seaside Resort MGallery: Γιορτάστε το Άγιο Πνεύμα στον Άγιο Νικόλαο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι ξεκινάει επίσημα με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και αν η αύρα του νησιού σας έχει λείψει τότε μία ιδανική επιλογή είναι η Κρήτη και ο Άγιος Νικόλαος, ένας προορισμός που καταφέρνει να συνδυάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το χθες με το σήμερα, την γαλήνη με την ζωντάνια, τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά της θάλασσας με το μπλε του ουρανού

Το ΝΙΚΟ Seaside Resort MGallery, ένα adults only resort, έρχεται να σας συστήσει μίαν «άλλη πλευρά της κρητικής φιλοξενίας», εκεί που οι μύριες αποχρώσεις του μπλε, η απέραντη θέα του Αιγαίου, οι ιδιωτικές πισίνες, η φιλοξενία και οι τοπικές λιχουδιές δεν είναι ποτέ αρκετά.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 τύπους δωματίων και σουιτών συνδυάζοντας τη λιτή πολυτέλεια με το στοιχείο του νερού και την μοντέρνα τέχνη.

Από τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού το πρωί, μέχρι τα δροσιστικά κοκτέιλ την ώρα του μεσημεριού αλλά και του δείπνου, τα εστιατόρια και τα μπαρ δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης, είναι φτιαγμένα για να πίνεις, να δοκιμάζεις, να γελάς, να μοιράζεσαι, να χαλαρώνεις.

Οι Exclusive υπηρεσίες με βάση τα standards του ομίλου Accor, οι όμορφοι χώροι και η μοναδική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ξενοδοχείο απευθύνεται μονο σε ενήλικες, σας διασφαλίζουν την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Αποκλειστικά για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος, επωφεληθείτε από την μοναδική μας προσφορά:

  • Έως 15% έκπτωση στις public τιμές της επίσημης ιστοσελίδας μας
  • 30% έκπτωση σε όλες τις wellness περιποιήσεις
  • 30% έκπτωση στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 0030 2841 304040

www.nikoseasideresort.com  Ακτή Κουνδούρου 20 / Άγιος Νικόλαος / Κρήτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News