Κρήτη: Λήξη συναγερμού και έρευνας για τον 20χρονο - Εντοπίστηκε να περιφέρεται πεζός στην Νεάπολη

Κρήτη
Κρήτη: Λήξη συναγερμού και έρευνας για τον 20χρονο - Εντοπίστηκε να περιφέρεται πεζός στην Νεάπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της μητέρας του καθώς δεν είχε πάει στη δουλειά και δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου αγοριού με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος σύμφωνα με την οικογένειά του αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

Ο νεαρός οικονομικός μετανάστης που αναζητούνταν από τις αρχές, μετά τη δήλωση εξαφάνισης από τη μητέρα του στο ΑΤ Ιεράπετρας, βρέθηκε στις 7 το πρωί της Παρασκευής 28 Απριλίου, από αστυνομικούς του ΤΑΕ Λασιθίου να περιφέρεται πεζός σε κεντρικό δρόμο της Νεάπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 20χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια που τον οδήγησαν να φύγει από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός δεν πήγε το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου, στη δουλειά του στο θερμοκήπιο και άμεσα ενημερώθηκε η μητέρα του και δήλωσε την εξαφάνισή του καθώς δεν είχε καμία επικοινωνία με την οικογένεια.

Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ είχε δηλώσει ότι το αγόρι είχε πάρει το διαβατήριό του και εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει κάποιο ίχνος ενώ μεταξύ τους δεν υπήρξε καυγάς ή κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί κάποια αντίδραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News