Λασίθι

Ιεράπετρα: Επιχείρηση για τον εντοπισμό 20χρονου που εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης

Το αγόρι δεν πήγε χθες το πρωί στην δουλειά του στο θερμοκήπιο που εργάζεται, αμέσως ενημερώθηκε η μητέρα του η οποία και δήλωσε εξαφάνιση, αφού δεν είχε καμία επικοινωνία με την οικογένεια

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιεράπετρα, αναζήτησης 20χρονου αγοριού Αλβανικής καταγωγής το οποίο αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης σύμφωνα με την οικογένεια του.

Το αγόρι δεν πήγε χθες το πρωί στην δουλειά του στο θερμοκήπιο που εργάζεται, αμέσως ενημερώθηκε η μητέρα του η οποία και δήλωσε εξαφάνιση, αφού δεν είχε καμία επικοινωνία με την οικογένεια.

Το αγόρι σύμφωνα με την μητέρα του δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα από τους συγγενείς, δεν γνωρίζει πως να κινηθεί με κάποιο μεταφορικό μέσο, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει φύγει από την Ιεράπετρα.

Μιλώντας η μητέρα στην ΕΡΤ δήλωσε ότι το αγόρι πήρε το διαβατήριο του και εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει κάποιο ίχνος, μεταξύ τους δεν υπήρξε καυγάς ή πρόβλημα που να δικαιολογεί κάποια αντίδραση. Λιμενικό, Πυροσβεστική, Ερυθρός Σταυρός, αλλά και πολίτες, συμμετέχουν στην προσπάθεια εξεύρεσης του παιδιού χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες να έχουν αποδώσει καρπούς.

Το όνομα του 20χρονου είναι Ridvan Bardhi και γεννήθηκε στις 12/07/2003.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια