Ιεράπετρα: Χειροπέδες για πάνω από 200 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Λασίθι
Ιεράπετρα: Χειροπέδες για πάνω από 200 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών Ουσιών συνελήφθη ημεδαπός, καθώς κατείχε πάνω από 200 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Πάνω από 200 γραμμάρια κάνναβης, αλλά και μία ζυγαριά ακριβείας, είχε στην κατοχή του ένας ημεδαπός στην Ιεράπετρα. Έπειτα από έρευνα που έγινε στην οικία του, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ του φόρεσαν χειροπέδες.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη νέα σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών σημειώνονται τα εξής: «Συνελήφθη σήμερα Δευτέρα (6/3) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (6/3) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 240,8 γραμμάρια κάνναβης και
  • Ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News