Θλίψη στο Λασίθι: Έφυγε από τη ζωή ο Μαρίνος Βενιτουράκης, εργάτης του Δήμου Ιεράπετρας

Λασίθι
Θλίψη στο Λασίθι: Έφυγε από τη ζωή ο Μαρίνος Βενιτουράκης, εργάτης του Δήμου Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφησε πίσω του δύο παιδιά και τη σύζυγό του - Πριν ένα χρόνο είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Λασιθίου, μετά τον ξαφνικό χαμό του Μαρίνου Βενιτουράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης εν ώρα εργασίας στο γραφείο του στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο 54χρονος Μαρίνος Βενιτουράκης, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία την ώρα που εργαζόταν, έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Μαρίνος Βενιτουράκης ήταν οικονομολόγος, τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Δήμο Ιεράπετρας στο τμήμα Προγραμματισμού, είχε εργαστεί στον πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού, ενώ παλαιότερα ήταν διευθυντής του τοπικού καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Ιεράπετρας, σύμφωνα με το radiolasithi.gr.

Παράλληλα εδώ και δεκαετίες και μέχρι και σήμερα είχε ασχοληθεί πολύ έντονα με το χώρο του διαδικτύου έχοντας δημιουργήσει από το 2001 την ιστοσελίδα asxetos.gr που τις πρώιμες μέρες του διαδικτύου στην Ελλάδα ήταν από τις δημοφιλέστερες και καινοτόμες ελληνικές ιστοσελίδες η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν μέχρι και σήμερα πλήθος άλλων χρηστικών ιστοσελίδων αξιοποιώντας στο έπακρο τις σύγχρονες διαδικτυακές τεχνολογίες.

Αφήνει πίσω του δύο παιδιά και τη σύζυγό του Καλλιόπη Παπουτσάκη, νηπιαγωγό στο Νηπιαγωγείο Κεντριού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News