Παρουσία Πλακιωτάκη, η εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας των αστυνομικών Λασιθίου

Κρήτη
Παρουσία Πλακιωτάκη, η εκδήλωση πρωτοχρονιάτικης πίτας των αστυνομικών Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου – Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του νομού Λασιθίου Ιωάννης Πλακιωτάκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, εκδήλωση στις Λίμνες Νεάπολης Λασιθίου, για την κοπή της πίτας έτους 2023, της Ένωσής, παρουσία αστυνομικών, φίλων και εκπροσώπων από διάφορους φορείς.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, ο Σεβασμιότατος Πρωτοσύγκελος κ. Ταμπακάκης Τίτος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Νομού Λασιθίου κ. Πλακιωτάκης Ιωάννης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου κ. Θραψανιώτης Εμμανουήλ, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λασιθίου κ. Ανδρουλάκης Ιωάννης, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ζερβός Αντώνιος, ο νέος αστυνομικός διευθυντής του νομού μας Α/Δ κ. Τσιριλάκης Μιχαήλ εκπροσωπώντας παράλληλα και τον Γενικό Περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης υποστράτηγο κ. Λυμπινάκη, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. Φραγκάκης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της αθλητικής  Ένωσης Ελλάδος Παραρτήματος Κρήτης κ. Πικράκης Γεώργιος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. Ανθουλάκης Κωνσταντίνος.

Κατά την εκδήλωση, η Ένωσή τίμησε τον υπουργό κ. Πλακιωτάκη με πλακέτα, ως ένδειξη της διαχρονικής προσφοράς του και στήριξης στους αστυνομικούς του Λασιθίου ενώ ο ίδιος κατά τον χαιρετισμό του, αναγνώρισε το πρόβλημα που υπάρχει στο Νομό μας με την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και το δίκαιο αίτημά τους για την ένταξή τους στις παραμεθόριες περιοχές.

Η Ένωση ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ασφαλείς περιπολίες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News