Έτσι καρφώθηκε πάνω σε φορτηγάκι και σκοτώθηκε ο 33χρονος στη Σητεία (vid)

Κρήτη
Έτσι καρφώθηκε πάνω σε φορτηγάκι και σκοτώθηκε ο 33χρονος στη Σητεία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 33χρονος Μάνος Καματερός και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του ΙΧ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το αργά το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό δρόμο της Σητείας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 33χρονο Μάνος Καματερός, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο όχημα που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο 4Χ4 αγροτικό όχημα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής ενώ στο όχημα εκτός από τον αδικοχαμένο Μάνο επέβαινε και ο 33χρονος οδηγός του, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από την σύγκρουση.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 2 οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, το οποίο προέβη στον απεγκλωβισμό του 33χρονου συνοδηγού και στη συνέχεια, αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Σητείας, όπου ο Μάνος κατέληξε.

Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧΕ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr φαίνεται το σημείο της σύγκρουσης των δύο οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News