Οροπέδιο Λασιθίου: Χωρίς ρεύμα και θέρμανση οι κάτοικοι με -1 βαθμούς Κελσίου - Κλειστά σήμερα τα σχολεία

Κρήτη
Οροπέδιο Λασιθίου: Χωρίς ρεύμα και θέρμανση οι κάτοικοι με -1 βαθμούς Κελσίου - Κλειστά σήμερα τα σχολεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω βλάβης της ΔΕΔΔΗΕ τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα με απόφαση του δημάρχου

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο Οροπέδιο Λασιθίου με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, λόγω βλάβης της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα με απόφαση του δημάρχου.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, η διακοπή ρεύματος έγινε στις 3 τα ξημερώματα σε όλη την επικράτεια του Δήμου, ενώ έχουν ειδοποιηθεί τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ του Αγίου Νικολάου και αναμενεται η αποκατάσταση της βλάβης. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook η θερμοκρασία έφτασε του -1 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Στεφανάκης αναφέρει τα εξής: «Γενική διακοπή ρεύματος πριν λίγο στις 3:00 πμ σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Ειδοποιήθηκαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου και αναμένουμε γρήγορα την αποκατάσταση -Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή είναι 1 °C».

Η βλάβη της ΔΕΔΔΗΕ είχε ως αποτέλεσμα οι μαθητές του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου να μην κάνουν μάθημα σήμερα Τρίτη καθώς τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με ανάρτηση του Δήμου στο Facebook. «Με απόφαση του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου -πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ο παιδικός βρεφονηπιακός σταθμός- θα παραμείνουν κλειστές σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2023 λόγω χιονιού και βλάβης της ΔΕΔΔΗΕ», αναφέρει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News