Σητεία: Σε θέση μάχης για να αποτρέψουν την υποβάθμιση του νοσοκομείου (βίντεο)

Λασίθι
Σητεία: Σε θέση μάχης για να αποτρέψουν την υποβάθμιση του νοσοκομείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας, στέλνουν γιατροί, εργαζόμενοι του νοσοκομείου αλλά και η ίδια η κοινωνία, που μετά τις δηλώσεις Πλεύρη για τον προωθούμενο νέο χάρτη υγείας, φοβούνται ότι επί της ουσίας το  Νοσοκομείο βαδίζει προς λουκέτο

 

  • Κομβική η θέση του νοσοκομείου που καλύπτει περιστατικά και εκτός Κρήτης
  • Η έκκληση του Γιάννη από την Κάρπαθο για το νοσοκομείο της λασηθιώτικης πόλης
  • Ήρθε από την Κάρπαθο στην Σητεία για να χειρουργηθεί

Συνεχίζοντας να αγωνίζονται όχι απλά για την διατήρηση του νοσοκομείου Σητείας αλλά για την ενδυνάμωσή του στη σκιά των δηλώσεων Πλεύρη περί νέου υγειονομικού χάρτη που σχεδιάζεται να φέρει αλλαγές στη λειτουργία των νοσοκομείων του Λασιθίου, γιατροί, εργαζόμενοι αλλά και το σύνολο της κοινωνίας, στέλνουν μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν επί της ουσίας το νοσοκομείο να βάλει λουκέτο. 

Υπενθυμίζοντας ότι ο ρόλος του και λόγω της κομβικής του θέσης, είναι σημαντικός, γιατροί του νοσοκομείου επαναφέρουν συνεχώς το αίτημα για ενδυνάμωση του νοσοκομείου, το οποίο όχι απλά καλύπτει ανάγκες μιας ευρύτερης περιοχής που έχει απομακρυσμένα σημεία και ταυτόχρονα τουριστική κίνηση, αλλά και περιστατικά εκτός Κρήτης. 

Ένα από αυτά, ο κ. Γιάννης από την Κάρπαθο που κρίθηκε ότι πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί και μεταφέρθηκε από το νησί που ζει, στο νοσοκομείο Σητείας. 

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου και μετά το τέλος της επέμβασης ο κ. Γιάννης μόνο τα καλύτερα είχε να πει για την αντιμετώπισή του στο νοσοκομείο, και τον Νίκο Σολιδάκη το γιατρό που τον χειρούργησε και ταυτόχρονα είναι   Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του  Νοσοκομείου να δηλώνει πως η συμβολή του νοσοκομείου Σητείας που έχει μέλλον είναι τεράστια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News