Τραγωδία στην Κρήτη: Δίπλα στον γιο του στο νοσοκομείο και όχι σε ξενοδοχείο ο 51χρονος (βίντεο)

Κρήτη
Τραγωδία στην Κρήτη: Δίπλα στον γιο του στο νοσοκομείο και όχι σε ξενοδοχείο ο 51χρονος (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 51χρονος δεν κατέλυσε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο αλλά στο νοσοκομείο παραμένοντας στο πλευρό του γιου του - Την Τρίτη το εξιτήριο για τον 9χρονο και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τη μητέρα του

Δεν πήγε να μείνει τη νύχτα στο 5αστερο ξενοδοχείο της Ιεράπετρας που του είχαν κλείσει διαμονή οι αρχές της πόλης ο 51χρονος σύζυγος της άτυχης 47χρονης γυναίκα από τη Σλοβενία που χάθηκε στα συντρίμμια του ξενοδοχείου της Αγιάς Φωτιάς αλλά επέλεξε να μείνει στο πλευρό του 9χρονου γιού του που νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν βράχος κατρακύλησε από την πλαγιά έπεσε σε ταράτσα ενοικιαζόμενου δωματίου, η ταράτσα κατέρρευσε και πλάκωσε την γυναίκα που κοιμόταν. Το σκηνικό του τρόμου έζησαν ο 9χρονος γιος της και ο 51 ετών σύζυγός της ο οποίος και έστειλε μήνυμα στο 112 αμέσως και οι διασώστες μετέβησαν αμέσως στο σημείο για τον απεγκλωβισμό της οικογένειας. Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου ενώ βρισκόταν σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι της χωρίς εμφανή εξωτερικά τραύματα ή χτυπήματα όπως έγραψε από την αρχή το neakriti.gr. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το εξιτήριο του 9χρονου που φέρει τραύματα στα άκρα και κάποια ράμματα πιθανόν στο κεφάλι υπολογίζεται ότι θα δοθεί από το Νοσοκομείο την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται να είναι την ίδια μέρα έτοιμο και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής της άτυχης μητέρας του η οποία βρέθηκε στην Αγιά Φωτιά για ολιγοήμερες ήσυχες διακοπές ύστερα από περιπέτεια με χημειοθεραπείες. Τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της 47χρονης Σλοβένας βρίσκονται σε συνεχές σοκ ενώ το απόγευμα της Κυριακής γιατροί του Νοσοκομείου και ο 51χρονος ενημέρωσαν τον 9χρονο για την απώλεια της μητέρας του. Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι ο 51χρονος σύζυγος της νεκρής γυναίκας μετέβη με τη συνοδεία των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου στο μοιραίο δωμάτιο προκειμένου να αναζητήσει μέσα στα μπάζα και τα χαλάσματα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Η οικογένεια επρόκειτο να αναχωρήσει από το ξενοδοχείο και την Κρήτη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ωστόσο η πτώση του «φονικού» βράχου τους πρόλαβε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο βράχος που αποκολλήθηκε υπολογίζεται πως ήταν πάνω από 30 κυβικά και κατέληξε τελικά στην αμμουδιά της παραλίας της Αγιάς Φωτιάς αφού μετά την κατάρρευση της ταράτσας του δωματίου που προκάλεσε αναπήδησε και συνέχισε την πορεία του προς τα κάτω.

Στο μεταξύ το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου το neakriti.gr παρουσίασε βίντεο με το πέρασμα που άφησε ανοικτό…. ο τεράστιος βράχος που έπεσε και καταπλάκωσε το ξενοδοχείο στην Αγία Φωτιά με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της η 47χρονη γυναίκα από τη Σλοβενία και να βρει φρικτό θάνατο στις διακοπές της.

Το neakriti.gr κατέγραψε το πέρασμα που οι διασώστες μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν για να προσεγγίσουν τη γυναίκα.

Το σημείο που φαίνεται στο βίντεο είναι το σημείο από όπου έμπαιναν και έβγαιναν όλη τη νύχτα του Σαββάτου και ξημερώματα της Κυριακής οι διασώστες προκειμένου να ολοκληρώσουν τον απεγκλωβισμό της οικογένειας μέσα από το δωμάτιο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νεκτάριος Παπαδάκης εφιστά την προσοχή σε όλους στην περιοχή καθώς όπως λέει υπάρχει κίνδυνος να πέσει και το υπόλοιπο του βράχου που έχει μείνει όρθιο να επικρέμεται και να απειλεί την περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News