Τραγωδία στην Κρήτη: Σε εμβρυική στάση με μπάζα η 45χρονη στο κρεβάτι - Έπασχε πιθανόν από καρκίνο (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Τραγωδία στην Κρήτη: Σε εμβρυική στάση με μπάζα η 45χρονη στο κρεβάτι - Έπασχε πιθανόν από καρκίνο (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της άτυχης γυναίκας διήρκησε 4 ώρες - Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγός της

Το σενάριο της ασφυξίας εξετάζεται πολύ σοβαρά ως αιτία θανάτου για την 45χρονη Τσέχα η οποία βρήκε τον θάνατο στο κρεβάτι του δωματίου του μοιραίου ξενοδοχείου στην Αγία Φωτιά στην Ιεράπετρα όταν βράχος κατρακύλησε από την πλαγιά και καταπλάκωσε το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διασώστες έζησαν συγκλονιστικές στιγμές βρίσκοντας τον σύζυγο σε κατάσταση σοκ, το 9χρονο αγόρι παγιδευμένο και τη μητέρα σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι χωρίς ιδιαίτερα εμφανή τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βοήθεια μέσω του 112 κάλεσε ο 51χρονος σύζυγός της, ενώ το παιδί εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον απεγκλωβισμό της 45χρονης οι πυροσβέστες επιχειρούσαν περίπου 4 ώρες σε βάθος 1,5 μέτρου ανάμεσα στα χαλάσματα.

Εικάζεται, αν και αυτό θα το δείξει η νεκροψία -νεκροτομή ότι η 45χρονη υπέστη ασφυξία από τα οικοδομικά υλικά της ταράτσας που κατέρρευσε και έπεσαν πάνω της με αποτέλεσμα να μην καταλήξει από τραύματα ή βαριά χτυπήματα όπως έλεγαν όσοι βρέθηκαν τη νύχτα στο σημείο.

Ήταν καταπλακωμένη με μπάζα σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι και χωρίς εμφανή χτυπήματα ή τραύματα ή ακόμη και αίμα.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι με το μικρό παιδί τους ετοιμαζόταν να αναχωρήσουν σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου, από την Αγία Φωτιά και να επιστρέψουν στην χώρα τους ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στο νότιο θέρετρο της Κρήτης.

Οι ίδιες πληροφορίες που κάνουν ακόμη πιο τραγική την ιστορία είναι ότι η γυναίκα φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ίσως καρκίνο, και οι ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη θα την ωφελούσαν. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News