Η καταστροφή έφερε μία αγκαλιά βοήθειας από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης (βίντεο)

Κρήτη
Η καταστροφή έφερε μία αγκαλιά βοήθειας από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης ανοίγουν τα σούπερ μάρκετς Χαλκιαδάκης στους πλημμυροπαθείς της Σητείας καθώς μετά την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν, προσφέρονται δωροεπιταγές των 100 ευρώ για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης

 

  • Εικόνες πριν και μετά την πλημμύρα αποτυπώνουν την μεγάλη καταστροφή
  • Σοβαρές οι ζημιές και στο Σούπερ Μάρκετ ΜΑΧ Χαλκιαδάκης
  • Κύμα αλληλεγγύης μετά την καταστροφή και έκκληση να στηριχθούν οι πληγέντες

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η θεομηνία στην Σητεία, με το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της εταιρείας να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και την αγωνία όλων να είναι όλοι οι εργαζόμενοι και πελάτες σώοι και ασφαλείς.

Ειδικότερα, αυτή είναι η εικόνα πριν τη θεομηνία και αυτή… μετά την πλημμύρα που δεν άφησε τίποτα όρθιο στη Σητεία.

Το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης υπέστη σοβαρές ζημιές, τα νερά κατέκλυσαν το χώρο και η αγωνία ήταν μεγάλη μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Μετά το πέρασμα της καταιγίδας και την ασύλληπτη καταστροφή που άφησε πίσω της, το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προσφέρει ανακούφιση στους πληγέντες και ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους έχασαν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μετά κάθε δύσκολη στιγμή και κάθε μεγάλη φυσική καταστροφή οι Κρητικοί έχουν αποδείξει ότι δεν ξεχνούν την ανθρωπιά τους και το αποδεικνύουν με κάθε νέο κύμα αλληλεγγύης που είναι πάντα και πιο δυνατό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News