Σοβαρά προβλήματα σχολικής στέγης και ασφάλειας στο ΕΠΑΛ Σητείας

Λασίθι
Σοβαρά προβλήματα σχολικής στέγης και ασφάλειας στο ΕΠΑΛ Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και η επιδιόρθωσή τους, τη στιγμή που μαθητές κινδυνεύουν να τραυματιστούν λόγω εντοπισμένων ζημιών και ακατάλληλων χώρων μάθησης, τα οποία δεν επιδιορθώνονται έγκαιρα

Ο προβληματισμός και η ανησυχία της σχολικής κοινότητας για τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια που αποτελούν εν δυνάμει κινδύνους για ατυχήματα,  έρχεται στο προσκήνιο, με την αναφορά και την επιστολή των καθηγητών.

Όπως αναφέρουν, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και η επιδιόρθωσή τους, τη στιγμή που μαθητές κινδυνεύουν να τραυματιστούν λόγω εντοπισμένων ζημιών και ακατάλληλων χώρων μάθησης, τα οποία δεν επιδιορθώνονται έγκαιρα.

Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Μανόλης Θραψανιώτης κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας με θέμα την αγωνία των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας για την κατάσταση και την καταλληλότητα των κτιρίων του σχολείου τους. 

Πλάι σε αυτά τα προβλήματα, η αναλγησία για την ύπαρξη λυόμενων αιθουσών που δημιουργούν αρνητικές συνέπειες στο παραγόμενο διδακτικό έργο, δεν μπορεί πλέον να είναι ανεκτή.

Η επιστολή των καθηγητών:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News