Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

Κρήτη
Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε Ηράκλειο, Χερσόνησο και Άγιο Νικόλαο

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, 45χρονος κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 45χρονου και σε αποθηκευτικό χώρο κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, αποσπάσματα δενδρυλλίου κάνναβης βάρους 12,3 γραμμαρίων και κάνναβη 12,2 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Παράλληλα στο Ηράκλειο η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε τρία άτομα για παραβιάσεις της νομοθεσίας για ναρκωτικά, ένας 20χρονος και δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής ηλικίας 24 και 20 ετών.

Ειδικότερα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου το βράδυ της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας 24 και 20 ετών, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν να κατέχουν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από Νόμο ιατρική συνταγή.

Νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 20χρονο άνδρα κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου αντίστοιχα. 

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News