Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου τίμησε τον Άγιο Διονύσιο

Λασίθι
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου τίμησε τον Άγιο Διονύσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Δικαστές, Δικηγόροι, ο Πρόεδρος και η Μουσική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου και Εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας του Νομού Λασιθίου

Τη σημερινή γιορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη της Δικαιοσύνης, και του Δικαστικού Σώματος τίμησε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, με την παρουσία εκπροσώπων του στην τελεσθείσα θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Φερμαλίνας στην πόλη της Νεάπολης, όπου στεγάζεται και το Πρωτοδικείο Λασιθίου.

Στο πνεύμα της γιορτής αυτής, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, τιμώντας τη Δικαιοσύνη, διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Διευθύνοντος το Πρωτοδικείο Λασιθίου Προέδρου Πρωτοδικών Γιάννη Ευαγγελάτου, με τίτλο «Αθώος με όλα τα γράμματα κεφαλάια».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Δικαστές, Δικηγόροι, ο Πρόεδρος και η Μουσική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου και Εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας του Νομού Λασιθίου.

Στην ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του δικηγορικού Συλλόγου του νομού, δια της Προέδρου, Σοφίας Τσαγκαράκης, της  Γενικής Γραμματέως, Χρυσάνθης Φαρσάρης και όλων των μελών, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή όπως και όλους όσοι έστειλαν τον χαιρετισμό και τις ευχές τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Ευαγγελάτο που εμπιστεύτηκε το σημαντικό μήνυμα της συγγνώμης και της δικαίωσης του «αθώου» ήρωα στο βιβλίο του, τη μουσική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, την Πρόεδρο και τον Γ.Γ. του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών κα Σοφία Λιγνού και κο Δημήτριο Ορφανίδη, Προέδρους Εφετών, που ταξίδεψαν από την Αθήνα ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση μας, τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την Τοπική Κοινότητα Νεάπολης, καθώς και την Πολιτιστική και Λαογραφική Εταιρεία Απάνω Μεραμπέλλου για την φιλοξενία στον εξαιρετικό χώρο του λαογραφικού Μουσείου, αλλά και τους αφανείς συντελεστές της διοργάνωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News