Ιεράπετρα: Ελικόπτερο στη μάχη για τον εντοπισμό του Γερμανού - Ολονύχτιες έρευνες

Λασίθι
Ιεράπετρα: Ελικόπτερο στη μάχη για τον εντοπισμό του Γερμανού - Ολονύχτιες έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «κόκκινο» η αγωνία για την τύχη του 73χρονου ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου Γερμανού τουρίστα, ο οποίος εξαφανίστηκε στην παραλία του Αγίου Αντρέα στην Ιεράπετρα. Η επιχείρηση αναζήτησης συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, ενώ σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου, με το πρώτο φως της ημέρας στις έρευνες θα συμμετέχει και ελικόπτερο, το οποίο σαρώνει τις ακτές από Ιεράπετρα έως τον Άγιο Ιωάννη.

Η εξαφάνισή του 73χρονου δηλώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην έξοδο της Ιεράπετρας προς Σητεία και το απόγευμα είχε κατέβει στην παραλία για μπάνιο.

Στην παραλία έχουν βρεθεί τα προσωπικά του είδη, ο ίδιος όμως αναζητείται από τις αστυνομικές και τις λιμενικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γερμανός τουρίστας έμενε σε ξενοδοχείο μακριά από την ακτή και είχε κατέβει με τα πόδια στην παραλία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ξαπλωμένος σε ξαπλώστρα ενός γειτονικού ξενοδοχείου.

Εκεί σύμφωνα με τις πηγές παρήγγειλε μία μπύρα, την ήπιε και μετά εξαφανίστηκε. Στο σημείο αυτό μάλιστα βρήκαν οι αστυνομικοί ένα σακίδιο πλάτης με όλα τα προσωπικά αντικείμενά του μέσα. Η σύζυγός του είχε μείνει στο ξενοδοχείο και αφού δεν επέστρεψε τον αναζήτησε.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News