Τροχαίο με παράσυρση πεζού στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Τροχαίο με παράσυρση πεζού στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον άνδρα παρέλαβε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ ενώ δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Στόμιο Ιεράπετρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας 25χρονος πεζός άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος αλλοδαπός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και φαίνεται να περπατούσε στην άκρη του δρόμου τρικλίζοντας.

Ο οδηγός του ΙΧ μετά το ατύχημα σταμάτησε στο σημείο καλώντας ο ίδιος το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το 25χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας και φέρει έναν ελαφρύ τραύμα στο πιγούνι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα σημειώθηκαν στο Ηράκλειο δύο τροχαίο με 3 τραυματίες μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ειδικότερα, το πρώτο τροχαίο έλαβε χώρα στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όταν μια γουρούνα εξετράπη της πορείας της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά ο 52χρονος οδηγός της και η 49χρονη συνοδηγός της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τους δύο επιβαίνοντες αλλοδαπής καταγωγής και τους μετέφερε  στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο τροχαίο, σημειώθηκε, στη Βιάννο Ηρακλείου, κάτω από αδιευκρίνιστές μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά στο χέρι ένας 60 χρόνος άνδρας.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News