Ιεράπετρα: Θρήνος για τον 35χρονο Νίκο που βρήκε τραγικό θάνατο 200 μέτρα από το σπίτι του (εικόνες)

Λασίθι
Ιεράπετρα: Θρήνος για τον 35χρονο Νίκο που βρήκε τραγικό θάνατο 200 μέτρα από το σπίτι του (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 35 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή σε απόσταση διακοσίων μέτρων από το σπίτι του όταν έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του, χτύπησε με δύναμη στην προστατευτική νησίδα και εξφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά

Γιός πολύτεκνης οικογένειας της Ιεράπετρας ο Νίκος Χατζηπαναγιώτου, άφησε την τελευταία του πνοή στην περιφερειακή οδό Κύπρου της Ιεράπετρας λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα, του Σαββάτου, 10 Σεπτεμβρίου, επιστρέφοντας από διασκέδαση με τη μοτοσυκλέτα του στο σπίτι του στις εργατικές κατοικίας, στις βόρειες παρυφές της πόλης.

Ο Μολώχ της ασφάλτου συνεχίζοντας και αυτό το καλοκαίρι να παίρνει από τη μικρή κοινωνία της Ιεράπετρας, τα καλύτερα παιδιά, πριν προλάβουν να ζήσουν τα νιάτα τους, έστησε καρτέρι θανάτου, λίγο πριν την αυγή στο «Νικολιό»… 200 μέτρα πριν το σπίτι του. Έτσι το φώναζαν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του αυτό το χρυσό  παιδί…

Ήταν το τρίτο από τα πέντε παιδιά μιας ταλαιπωρημένης εργατικής οικογένειας που έχασε τον πατέρα  του από την επάρατη νόσο σε μικρή ηλικία. Το «Νικολιό» θέλοντας να στηρίξει τη μητέρα του και τα αδέρφια του δούλεψε όπως και τα άλλα αγόρια για μερικά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές.

«Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να καλλιεργήσει κηπευτικά σε θερμοκήπιο. Την αγάπησε αυτή τη δουλειά. Καλλιεργούσε ολομόναχος και δούλευε αγόγγυστα όλη μέρα. Τα δυο τελευταία χρόνια πήγε καλά, βοήθησε την οικογένεια του, έφτιαξε το σπίτι της μητέρας του και επιλέγοντας μεταξύ βάρκας και μοτοσυκλέτας, διάλεξε πριν δυο μήνες να πάρει μια μεγάλη μεταχειρισμένη μηχανή, με την οποία  όμως πρόσεχε, δεν έτρεχε και φορούσε πάντα ένα καλό κράνος. Αυτό που είδα σήμερα το πρωί στον τόπο του δυστυχήματος δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως χτύπησε με τη μηχανή πάνω στη διαχωριστική νησίδα και πώς εκσφενδονίστηκε τόσο μακριά πέφτοντας πάνω στην άσφαλτο. Ήταν τόσο καλό παιδί. Εξαιρετικός χαρακτήρας. Πίναμε κάθε μέρα καφέ μαζί και τα λέγαμε... Καλλιεργούσε κοντά στα δικά μου θερμοκήπια και κάθε χρόνο προόδευε στη δουλειά του, ήταν όμως τόσο άτυχος σε αυτό το τροχαίο. Θα μπορούσε να είχε πέσει πάνω στους θάμνους που υπάρχουν δίπλα στο παρτέρι και να τραυματιστεί ελαφρά. Η τύχη όμως δεν ήταν μαζί του αυτή τη φορά... Κρίμα και άδικο να φύγει τόσο νωρίς  αυτό το χρυσό παιδί…», μας είπε στον τόπο του δυστυχήματος ο φίλος και γείτονας του Δημήτρης Κορνιωτάκης.

Κάποιοι καλοί φίλοι και κάποιοι συγγενείς του, είχαν μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής ένα κακό προαίσθημα, όπως η ξαδέρφη του Χαρά Βασιλάκη που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Άλλος ένας άγγελος έφυγε! Αχ ρε Νικολιό! Μου είπες έλα να πιούμε ένα ποτό, σου λέω θέλω να φάω κάτι, σε βλέπω σου φωνάζω δύο φορές Νικολιό, Νικολιό... γιατί να μην με ακούσεις εεε γιατί; Πήγα έβαλα νερό και φαγητό στον σκυλάκι σου τον Ρούμι που σαν να περίμενε κάτι κακό έκλαιγε συνέχεια τις τελευταίες μέρες. Τώρα  θα στον προσέχω εγώ και η Κυριακή!! Kαλό ταξίδι ξάδερφε».

Κακό προαίσθημα είχε και η μητέρα του Δήμητρα, που ανησυχούσε ιδιαίτερα για το παιδί της από τότε που αγόρασε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, για να κυκλοφορεί σε μια περιοχή που δεν διαθέτει τους ανάλογους ασφαλείς αυτοκινητόδρομους. Την ώρα που οι διασώστες τον έβαζαν στο φορείο του ασθενοφόρου, το κινητό του χτυπούσε ασταμάτητα... Τον καλούσε η μητέρα του… 

Η κηδεία του άτυχου 35χρονου Νίκου θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Κυριακής, 11 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου αυτού δυστυχήματος τα ξημερώματα του Σαββάτου, διενεργεί το Α.Τ. Ιεράπετρας, ενώ η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει στην εκκλησία του Αφέντη Χριστού  στη γειτονιά των ψαράδων την Κυριακή το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News