Κρήτη: Οι αστυνομικοί Λασιθίου θα δώσουν το «παρών» στην ένστολη διαμαρτυρία στην ΔΕΘ

Λασίθι
Κρήτη: Οι αστυνομικοί Λασιθίου θα δώσουν το «παρών» στην ένστολη διαμαρτυρία στην ΔΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί Λασιθίου θα συμμετάσχουν στην ένστολη διαμαρτυρία στην ΔΕΘ

Με μήνυμά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου Γεώργιος Καρτσάκης δηλώνει πως οι αστυνομικοί του νομού Λασιθίου θα δώσουν το «παρών» στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός σήκωσαν στις πλάτες τους ένα τεράστιο- απρόοπτο βάρος… και άντεξε. Σε όλες τις κρίσεις της Χώρας μας ειδικά τα τελευταία χρόνια (μεταναστευτικό - πανδημία - σεισμοί - πυρκαγιές κ.α.) ήταν στην πρώτη γραμμή . Κρατήσαμε την Ελλάδα μας όρθια με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Ο ιδρώτας της προσπάθειας μας πηγάζει από την ευθύνη που μας διακατέχει να γίνουμε προστάτες των πολιτών από τον κίνδυνο. Πραγματική συνείδηση στον αγώνα για να μην χαθεί το αγαθό της Ασφάλειας. Η κοινωνία μας αγκάλιασε πολλές φορές και μας επιβράβευσε με την αγάπη τους. Περιμένουμε από την πολιτεία το ένστολο προσωπικό αυτής, να το επιβραβεύσει εμπράκτως. Με τον μισθό που λαμβάνουμε υπάρχει πλέον βιοποριστικό πρόβλημα. Δεν είμαστε επαίτες, έχουμε δουλέψει σκληρά και ζητάμε την αποζημίωση μας. Δεν θέλουμε άλλα μπράβο και ένα χτύπημα στην πλάτη . Μόνη λύση η αύξηση των μισθών μας. Για τους λόγους αυτούς ως Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου θα συμμετέχουμε ενεργά στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη! Έχουμε χρέος απέναντι στους συναδέλφους που εκπροσωπούμε να ακουστεί η φωνή μας, να ακουστεί το δίκαιο αίτημα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News