Λασίθι: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Μίλατο το 11ο τουρνουά τάβλι (εικόνες)

Κρήτη
Λασίθι: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Μίλατο το 11ο τουρνουά τάβλι (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμετείχαν 35 ταβλαδόροι από όλες τις περιοχές της Κρήτης, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο πλακωτό, τις πόρτες και το φεύγα -

μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στην Μίλατο , το 11ο τουρνουά τάβλι που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιλάτου.

Το τουρνουά διεξήχθη  από το πρωί έως το βράδυ της Κυριακής και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα,  συμμετείχαν 35 ταβλαδόροι από όλες τις περιοχές της Κρήτης, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο πλακωτό, τις πόρτες και το φεύγα, διεκδικώντας το έπαθλο του διαγωνισμού, πού ήταν 5 κιλά φρέσκο ψάρι. 

Έπειτα από πολύωρες μονομαχίες, στον τελικό προκρίθηκαν ο Μανώλης Ανδρουλάκης και ο Μανούσος Πάγκαλος. Οι δύο φιναλίστ χάρισαν στο κοινό έναν απολαυστικό τελικό και έδειξαν αγωνιστικό ήθος. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο κ. Πάγκαλος.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και όσους βοήθησαν στην οργάνωση του τουρνουά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News