Πολλές κι εφέτος οι επιτυχίες στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Πολλές κι εφέτος οι επιτυχίες στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην αγωνία με χαμόγελα για τα παιδιά της Ιεράπετρας

Τα παιδιά που αποφοίτησαν από τα λύκεια της Ιεράπετρας και πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις υψηλές βαθμολογίες που τους δίνουν το διαβατήριο για την εισαγωγή τους στη σχολή της πρώτης επιλογής τους είναι πολλά κι εφέτος. Ορισμένα από αυτά τα παιδιά   δέχτηκαν να μοιραστούν τη χαρά και την ικανοποίηση τους με το neakriti.gr

Μαργαριτάκης Μιχάλης

«Με 18.060 μόρια κατάφερα να εισαχθώ στην Πολυτεχνική σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ», σημείωσε ο Μιχάλης Μαργαριτάκης. «Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Διάβαζα με μεθοδικότητα χωρίς υπερβολές αξιοποιώντας καλά τον χρόνο μου. Ευχαριστώ πολύ όλους εκείνους που  με βοήθησαν για να επιτύχω τον στόχο μου. Τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου και πάνω απ΄ όλα τους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε μου  επιλογή», ανέφερε ο νεαρός .

 

Πλακογιαννάκη Εμμανουέλα

«Με 17.770 μόρια είχα βάλει στόχο να εισαχθώ στην Οδοντιατρική καθώς  θέλω να εξασκήσω  το επάγγελμα του πατέρα μου Σπύρου Πλακογιαννάκη». Από πολύ μικρή ακολουθώ τα χνάρια του και  αυτό είναι το όνειρο μου», εξήγησε στο neakriti.gr η Εμμανουέλα.

«Δεν τα κατάφερα όμως και πέρασα στην Κτηνιατρική. Θα εγγραφώ κανονικά αλλά θα προσπαθήσω ξανά του χρόνου να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.» συμπλήρωσε η ίδια.

 

Παραουλάκης Μάνος

«Με 15.810 μόρια πέτυχα να εισαχθώ στο πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα των οικονομικών επιστημών και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές τους φίλους και ιδιαίτερα την οικογένεια μου που με στήριζαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.», σημείωσε ο Μάνος Παραουλάκης.

 

Αβρονιδάκη Φωτεινή

«Πέρασα με τα μόρια που συγκέντρωσα στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που ήταν η πρώτη μου επιλογή.», ανέφερε ενθουσιασμένη η Φωτεινή Αβδροδινάκη. Η ίδια εξήγησε ότι, «Για να πετύχω το στόχο μου διάβαζα πάρα πολύ και είχα υπομονή και συνέπεια μην αφήνοντας πίσω μου κενά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και ειδικά την κυρία που μου έκανε φροντιστήριο στις Αρχές Οικονομίας και τον κύριο που μου έκανε Μαθηματικά. Ευχαριστώ τους γονείς μου και όλη μου την οικογένεια που ήταν πάντα ψύχραιμοι δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθεια μου.»

Παπαδάκης Χριστόφορος

«Νιώθω ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου η οποία  μου απέφερε 16.270 μόρια. Έτσι πέτυχα το στόχο μου που ήταν να εισαχθώ στη σχολή της Αστυνομίας.» περιέγραψε ο Χριστόφορος Παπαδάκης ενώ συνεχίζοντας είπε, «θέλω να ευχαριστήσω τον φιλόλογο φροντιστή μου για την υπέροχη συνεργασία μας καθώς και τους γονείς μου για την ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News