Λασίθι

Νοσοκομείο Ιεράπετρας: Παραιτήθηκε ο Διοικητικός Διευθυντής - Ευθύνες στον Αναπληρωτή Διοικητή «ρίχνουν» εργαζόμενοι

«Να δούμε πότε κύριες και κύριοι ιθύνοντες της Υ.Π.Ε. και του Υπουργείου Υγείας θα ευαισθητοποιηθείτε και θα ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα που σας έχουμε εκθέσει επανειλημμένα και εντόνως τα τελευταία χρόνια» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας αναγκάζεται να καταγγείλει την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μανόλη Καλλιονάκη, μετά από την παραίτηση και του διοικητικού διευθυντή της υγειονομικής μονάδας κ. Νίκου Περουλάκη, από τα καθήκοντα του.

«Ακόμη μια φορά η ηγεσία κωφεύει και κάνει τα στραβά μάτια για την κάλυψη του «εκλεκτού» της. Χθες παραιτήθηκε ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου μας από τη θέση ευθύνης του. Έπειτα από χρόνια άψογης συνεργασίας ο κ. Νίκος  Περουλάκης, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος της μισθοδοσίας όλου του οργανισμού και εκτελώντας – υπερβάλλοντας εαυτόν – με άψογο επαγγελματισμό τα καθήκοντα του Διοικητικού Διευθυντή, αναγκάστηκε σε παραίτηση από τη θέση ευθύνης του, αδυνατώντας να ανεχτεί πλέον τις προσβολές και τις παράλογες απαιτήσεις του Αναπληρωτή Διοικητή κ Μανόλη Καλλιονάκη.

Ένας ακόμη από τους «άχρηστους» συναδέλφους που δεν έχουν μάθει να δουλεύουν κατά τον κ. Καλλιονάκη. Δυστυχώς για αυτόν όμως… το έργο, το ήθος και ο επαγγελματισμός του εκλεκτού Συναδέλφου είναι γεγονότα αυταπόδεικτα και αναγνωρισμένα χρόνια τώρα σε όλη την 7η Υγειονομική Περιφέρεια. Τα αντίστοιχα προσόντα του Αναπληρωτή Διοικητή ωστόσο, αμφιβάλλουμε αν τυγχάνουν της ίδιας αναγνωρισιμότητας και αντιμετώπισης», αναφέρει στην ανακοίνωση –καταγγελία του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο οποίος εκτός των άλλων ρίχνει ευθύνες και στην διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης η οποία δεν έχει μέχρι σήμερα ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα για τα οποία έχει κάνει σχετικές ενημερώσεις ο Σύλλογος Εργαζομένων.

«Να δούμε πότε κύριες και κύριοι ιθύνοντες της Υ.Π.Ε. και του Υπουργείου Υγείας θα ευαισθητοποιηθείτε και θα ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα που σας έχουμε εκθέσει επανειλημμένα και εντόνως τα τελευταία χρόνια. Πόσοι συνάδελφοι θα πρέπει να αποχωρήσουν, είτε από θέση ευθύνης, είτε καθ΄ ολοκληρίαν από το Νοσοκομείο. Ένα Νοσοκομείο που παραπαίει υπό την άστοχη και επικίνδυνη διαχείριση του Αναπληρωτή Διοικητή, προτού αντιληφθείτε το μέγεθος του προβλήματος και τη σοβαρότητα της καταστάσεως. Εκτός βέβαια εάν το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, δεν αποτελεί για εσάς μείζον θέμα, ώστε να αναλωθείτε με τα προβλήματα και την βιωσιμότητα του», καταλήγει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια