Λασίθι

Οι αριστούχοι του 1ου ΕΠΑΛ Ιεράπετρας και οι επιδόσεις τους στις πανελλήνιες

Τα τέσσερα παιδιά δέχτηκαν να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί μας και μας μίλησαν για την επιτυχία τους

Τέσσερις τελειόφοιτοι του 1ου ΕΠΑΛ Ιεράπετρας διακρίθηκαν με τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στοχεύοντας στην εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές σχολές της πρώτης τους επιλογής. Πρόκειται για τον Μάριο Παπαδάκη  που έγραψε τους υψηλότερους βαθμούς από όλους στο 1ο ΕΠΑΛ συγκεντρώνοντας 18.350 μόρια, την Αικατερίνη  Χαραλαμπάκη  με 18.129 μόρια, τον Εμμανουήλ Ακαμωτάκη με 18.050 μόρια και τον Γιώργο Εγγλεζάκη με 17.600 μόρια.

Τα τέσσερα παιδιά δέχτηκαν να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί μας και μας μίλησαν για την επιτυχία τους.

Παπαδάκης Μάριος (18.350 μόρια)

«Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία μου στις Παννελήνιες και που έχω εξασφαλίσει μια θέση στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Ηρακλείου. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά με σωστό προγραμματισμό μπόρεσα να πετύχω τον στόχο μου χωρίς να περιορίζω τον ελεύθερο μου χρόνο. Συνέπεια και θέληση όταν  υπάρχει το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τον εαυτό μου που δούλεψε σκληρά και πίστεψε σε εμένα. Καλή τύχη στην επόμενη γενιά! Η ζωή  παιδιά είναι μπροστά σας!»

Χαραλαμπάκη Αικατερίνη (18.129 μόρια)

«Αν και η υψηλή βαθμολογία που έχω καταφέρω να συγκεντρώσω, μπορεί να μου δώσει το εισιτήριο για μια σχολή πιο  ζητημένη, το όνειρο μου είναι να σπουδάσω βρεφονηπιοκόμος γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ τα μωράκια . Άρα θα βάλω σαν πρώτη μου επιλογή τη Σχολή  Βρεφονηπιοκόμων Θεσσαλονίκης .

 Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πιο εντατικού μου διαβάσματος τον τελευταίο χρόνο… Είχα χρόνο και για έξοδο και για παρέες με φίλους.

Την επιτυχία μου την οφείλω στην καλή προετοιμασία με τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου καθώς και στη στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου. Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή θα είναι πιο χαλαρή στη Θεσσαλονίκη όπως ήταν πριν τις Πανελλήνιες Τέλος θέλω να συμβουλέψω στα παιδιά που θέλουν να φοιτήσουν στα ΕΠΑΛ να το κάνουν χωρίς να ακούν τι λένε όλοι οι άλλοι που βρίσκονται έξω από αυτό».

Ακαμωτάκης Εμμανουήλ (18.050 μόρια)

«Με τα 18.050 μόρια που συγκέντρωσα θέλω να εισαχθώ στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο που αγαπώ ιδιαίτερα. Ασχολούμαι από μικρός με τους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, αγαπώ αυτήν την επιστήμη, θέλω να τη σπουδάσω και πιστεύω ότι θα μου ανοίξει την πόρτα για μια άνετη επαγγελματική αποκατάσταση

 Το διάβασμα  μου δεν ήταν αγχωτικό, είχα σύστημα και καλή διαχείριση του χρόνου μου. Δεν στερήθηκα τίποτα τον τελευταίο χρόνο της προετοιμασίας μου.

Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο Φροντιστήριο αλλά και τους γονείς μου που πίστευαν στις δυνατότητες μου, δεν με πίεσαν να με φορτώσουν άγχος και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις».

Εγγλεζάκης Γιώργος (17.600 μόρια)

«Συγκέντρωσα γύρω στα 17.600 μόρια και με αυτά θεωρώ ότι θα εισαχθώ άνετα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και  Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Ηράκλειο, όπως έχω ονειρευτεί.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις δεν έκανα υπερβολές  και ξενύχτια. Διάβασα με σύστημα  τόσο όσο έπρεπε , έχοντας κάνει έναν σωστό προγραμματισμό, βρίσκοντας πάντα τον ελεύθερο χρόνο που χρειαζόμουν για τα χόμπι μου και την ξεκούραση μου.

Ανυπομονώ να μπω στη σχολή και να ξεκινήσω τα πρώτα μαθήματα. Πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή θα με ωριμάσει και θα μου δώσει εμπειρίες χρήσιμες για την επαγγελματική μου αποκατάσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια