Λασίθι

Λασίθι: Ζεύγος απο την Ελβετία που επισκέπτεται συνέχεια την περιοχή βράβευσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Η βράβευση έγινε, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί από την δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, για την βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής

Το ζεύγος Jean Pierre – Mimi Kagi από την Ελβετία, που επισκέπτεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια την Κρήτη και ιδιαίτερα την περιοχή της Ελούντας, βράβευσε σήμερα (28/6) στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί από την δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, για την βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Ζερβός, συζήτησε με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στο νησί, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για το γεγονός, ότι επισκεπτόμενοι την περιοχή,όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη τους καλύτερους πρεσβευτές της, στην πατρίδα τους.

Μάλιστα δώρισε στον κ. Jean- Pierre και την Mimi Kagi που έλκει την καταγωγή της από την Ελλάδα το βιβλίο της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες, αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο για τον τουρισμό του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια