Σύλλογος εργαζομένων ΓΝΑΝ: Καταγγέλλουν ότι ο διοικητής αρνείται να τους συναντήσει

Κρήτη
Σύλλογος εργαζομένων ΓΝΑΝ: Καταγγέλλουν ότι ο διοικητής αρνείται να τους συναντήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι καταγγέλλει το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

«Έγγραφο απέστειλε το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, την αν. υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, καταγγέλλοντας ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου αρνείται να συναντηθεί μαζί τους.

Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε το γεγονός ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Εμμ. Ανδρεαδάκης αρνείται να συναντηθεί με το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για να του θέσουμε και να συζητήσουμε μαζί του προβλήματα και θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Η μόνη συνάντηση μαζί του έγινε στις 26 Ιανουαρίου μετά από μεσολάβηση της διοικητριας της 7ης ΥΠΕ ΚΑΕ. Μπορμπουδακη.

Έκτοτε, έχουμε υποβάλλει γραπτώς δύο αιτήματα για συνάντηση (21/3/22 και 30/5/22) χωρίς ο κ. Διοικητής να δίδει καμιά απάντηση σε αυτά. Υπάρχουν σοβαρά θέματα που θέλουμε να συζητήσουμε μαζί του (ανάγκη πρόσληψης ιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας, συνθήκες εργασίας στα πλυντήρια και στην κουζίνα, αποζημίωση κανονικής άδειας συμβασιούχων που αποχωρούν η απολύονται, λήξη συμβασεων ΣΟΧ στις 30/6, πάγωμα προσλήψεων 18 ατομων επικουρικού προσωπικού, ανάγκη τοποθέτησης προίσταμενων σε τμήματα που οι θέσεις έχουν μείνει κενές, προβλήματα στη λειτουργία διαφόρων τμημάτων της νοσηλευτικής υπηρεσίας όπως η ΜΤΝ, προσβλητική συμπεριφορά μέλους του ΔΣ προς εργαζόμενους, μη λειτουργία του κυλικείου κα) αλλά ο διοικητής κ. Ανδρεαδάκης δεν μας δίνει καν τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί του. Θεωρώντας ότι βασική αρχή κάθε διοίκησης είναι η συνεργασία με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους και θεωρώντας ότι η άρνηση διαλόγου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων είναι μια ενέργεια που υποτιμά και προσβάλει τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, σας ζητούμε να μεριμνήσετε ώστε να υπάρξει συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου μας με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Ανδρεαδάκη.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News