Νεάπολη: Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος ο 18χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια 20χρονο

Λασίθι
Νεάπολη: Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος ο 18χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια 20χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι ο 18χρονος που χθες το απόγευμα φέρεται να χτύπησε σοβαρά έναν 20χρονο σε κεντρική πλατεία της Νεάπολης

Συνελήφθη ο 18χρονος, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξυλοκόπησε άγρια έναν 20χρονο, στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο με χτυπήματα στα κεφάλι το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Ιουνίου σε κεντρική πλατεία της Νεάπολης.

Ο 18χρονος παρέμεινε φρουρούμενος στο αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Νικολάου, ενώ το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων που φιλοξενούνται σε κοινωνική δομή προστασίας παιδιών στη Νεάπολη Λασιθίου, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομή προστασίας, βγήκαν σε πάρκο της περιοχής για να κάνουν την βόλτα τους, συνοδεία κοινωνικών λειτουργών.

Το βίαιο επεισόδιο μεταξύ των δύο ατόμων ξεκίνησε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου, ενώ την ίδια ώρα ο δράστης τράπηκε σε φυγή.  

Οι κοινωνικοί λειτουργοί, άμεσα, παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο τραυματία ο οποίος φέρει εκδορές και χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ άμεσα στο σημείο, έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε κλήθηκε και έσπευσε άμεσα και η αστυνομία. 

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News