Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 46χρονος προπονητής - Σοκάρει η μαρτυρία πατέρα μικρού αθλητή (βίντεο)

Κρήτη
Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 46χρονος προπονητής - Σοκάρει η μαρτυρία πατέρα μικρού αθλητή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές μαρτυρίες για όσα συνέβαιναν στο περιθώριο προπονήσεων σε ξενοδοχεία κατά την διάρκεια αγώνων - Αποκαλυπτικά βίντεο τα οποία καταγράφουν την συμπεριφορά του προπονητή κατά την διάρκεια αγώνων και προπονήσεων
  • Προφυλακιστέος μετά την μαραθώνια απολογία του ο προπονητής πολεμικών τεχνών
  • Κατηγορείται μεταξύ άλλων για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων

Την ώρα που ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και οδηγήθηκε στις φυλακές, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Ιουνίου, στο φως έρχονται αποκαλύψεις οι οποίες σοκάρουν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι, οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί ενώ αργά το απόγευμα και μετά από μία μαραθώνια διαδικασία, ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του 46χρονου, ενώπιον της ανακρίτριας, με τους δικηγόρους του να δηλώνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουν ακόμα να καταθέσουν αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι θα δώσουν και την άλλη εκδοχή.

Ειδικότερα, για κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας και ανυπόστατες κατηγορίες που αναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις των μικρών αθλητών κάνει λόγο ο Διονύσης Βέρας, συνήγορος του 46χρονου προπονητή.

Ο ίδιος υποστήριξε πως από την εξέταση των καταθέσεων των 7 αγοριών προκύπτει πως τα ίδια τα παιδιά δεν ερμηνεύουν πως η επίμαχη συμπεριφορά του είχε σεξουαλικά κίνητρα.

Στην περίπτωση της νεαρής αθλήτριας που σήμερα είναι ενήλικη και καταθέτει πως την εγκλώβισε μέσα στο αυτοκίνητο του και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε ερωτικού περιεχομένου πράξεις, αντέτεινε πως συναθλήτρια με τη οποία μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο καταθέτει ότι τη μέρα που καταγγέλλεται το περιστατικό, η παθούσα δεν της είπε τίποτα, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε ένδειξη στη συμπεριφορά της ότι είχε πέσει θύμα τέτοιας συμπεριφοράς

Πατέρας αθλητή: «Έπεσε από τα σύννεφα»

Την ίδια ώρα πατέρας αθλητή σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει στο neakriti.gr. 

Πατέρας ανήλικου αθλητή αναφέρει: «Έπεσα από τα σύννεφα γιατί δύο έως τρεις φορές που έφυγε και πήγε μόνος του μαζί του εκτός Κρήτης, έγινε αυτό που έγινε», ενώ παράλληλα συμπληρώνει «το δικό μας το παιδί δεν μου λέει τι βίωσε. Μου είπε μόνο ότι "και μένα με παρενόχλησε" και ήθελε να καταθέσει μόνο στην αστυνομία που τον πήγα. Κατέθεσε στην ασφάλεια εκεί με παρουσία παιδοψυχολόγου. Μετά δεν ήθελε να το κουβεντιάσει».

Την ίδια ώρα τονίζει «δικό μου λάθος ήταν που τον πήγα σε αυτή τη σχολή, δικό μου λάθος που πίστεψα σε έναν προπονητή έναν... χίλια - δυο που ακούγονται! Δικό μου λάθος».

Το μόνο σημάδι

Παράλληλα όπως αναφέρει δεν παρατήρησε κάποιο σημάδι ο ίδιος, «το μόνο σημάδι που είχα δει εγώ τότε ήταν ότι τον πονούσαν και είχε πολλούς τραυματισμούς και πολλούς πόνους στο σπίτι... Και ρωτούσα εγώ τι έχει γίνει... Αυτοί λέγανε ότι έτσι είναι το άθλημα. Αλλά δεν ήταν έτσι... Δηλαδή και άλλοι δάσκαλοι που είδαν τα βίντεο είπαν ότι δεν ήταν έτσι οι προπονήσεις ταεκβοντο», συμπληρώνει ο ανυποψίαστος τότε πατέρας.

Στο πλαίσιο της προπόνησης όπως αναφέρει ήταν «να παίζει χαστούκια του μικρού σε ώρα αγώνα, να του κάνει βίαια ανοίγματα και να τον απειλεί κάθε φορά...», τονίζει μεταξύ άλλων. «Το έχω δει με τα μάτια μου εγώ, το είχα δει γι' αυτό έχω φύγει και από εκεί τέσσερα χρόνια τώρα. Πρόλαβα κι έφυγα εγώ...». Όπως εξομολογείται αυτό που είδε με τα ίδια του τα μάτια ήταν ότι αν του αντιμιλούσε, «τότε τον έβαζε» όπως τονίζει να «κάνει push ups και ανοίγματα στον τοίχο».

«Τον χτυπούσε επειδή έχανε»

Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει: «Σε έναν αγώνα που έπαιζε ο μικρός και έχανε, του έπαιξε χαστούκι... επειδή έχανε. Τον χτύπησε μπροστά μου. Με το ένα και με το άλλο, αναγκάστηκα να πάρω το παιδί μου και να φύγω».

Αναφορικά με το κίνητρο και αν φοβάται ότι ήταν σεξουαλικό και στο δικό του παιδί είπε: «Πιστεύω ότι ίσως είναι, γιατί θέλει να μιλήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Θέλει να μιλήσει το παιδί, έχει ψυχολογικά προβλήματα... Έχω πρόβλημα τώρα σοβαρό με το παιδί».

«Τα παιδιά που κατέθεσαν πρώτα είναι από εδώ, από την πόλη. Καταρχήν, τα παιδιά που κατέθεσαν πρώτα σε αυτή την ιστορία είναι οι μαθητές του που ήταν εκεί μέχρι πριν πέντε μέρες.. δέκα μέρες...», καταλήγει ο πατέρας του αθλητή.

Βαγγέλης Στρατουδάκης: Υπάρχουν ακόμα στοιχεία να φανούν

«Η υπόθεση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουν ακόμα να καταθέσουν αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι θα δώσουν και την άλλη εκδοχή», τόνισε εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Νεαπόλεως, αμέσως μετά την ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του 46χρονου προπονητή, Βαγγέλης Στρατουδάκης.

Ειδικότερα, όπως είπε: «Ήταν μία μακροσκελής διαδικασία, η οποία διήρκησε επτά με οκτώ ώρες περίπου. Θεωρώ παρόλα αυτά, ότι η όλη υπόθεση, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουν ακόμα να καταθέσουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι θα δώσουν και την άλλη εκδοχή. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχεία να φανούν. Έχουμε ακόμα - οι δικηγόροι - δρόμο μπροστά μας, ώστε να αναδείξουμε την πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι κοινός τόπος στις καταθέσεις των νεαρών αθλητών είναι η περιγραφή πως ο 46χρονος εμφανιζόταν μόνο με το εσώρουχο του μπροστά στα παιδιά, αναγκάζοντάς τα να του κάνουν μασάζ και να τον θωπεύουν στην περί γενετική περιοχή, ενώ ίδιος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Σε άλλες περιπτώσεις φέρεται να θώπευε ο ίδιος τα παιδιά, να εμφανίζεται γυμνός και να προτρέπει τα παιδιά να κάνουν τις ίδιες κινήσεις με τον ίδιο. Πράξεις που φέρονται να έχουν εκτυλιχθεί είτε στα περιθώρια των προπονήσεων, είτε στα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν κατά τη συμμετοχή τους σε αγώνες.

Στην περίπτωση της ανήλικης μαθήτριας, ενώ την είχε παραλάβει με το αυτοκίνητό του για να μεταβούν μαζί Από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο για προπόνηση και ενώ φέρεται να την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετές φορές, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα επιχειρώντας να την εξαναγκάσει σε ερωτικές περιπτύξεις. Το κορίτσι αρνήθηκε με συνέπεια να κλιμακωθεί η βίαιη συμπεριφορά του απέναντί της στη διάρκεια των προπονήσεων.

Ο 46χρονος που υποδεικνύει άλλο προπονητή ως ενορχηστρωτή της σκευωρίας σε βάρος του, όπως χαρακτηρίζει την υπόθεση, συνελήφθη με αφορμή παράνομη οπλοκατοχή.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News