Λασίθι: Βίαιη συμπλοκή μεταξύ νεαρών σε πάρκο στη Νεάπολη

Κρήτη
Λασίθι: Βίαιη συμπλοκή μεταξύ νεαρών σε πάρκο στη Νεάπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομή προστασίας βγήκαν σε πάρκο για να κάνουν βόλτα - Τράπηκε σε φυγή ο δράστης

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων που φιλοξενούνται σε κοινωνική δομή προστασίας παιδιών στη Νεάπολη Λασιθίου, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομή προστασίας, βγήκαν σε πάρκο της περιοχής  για να κάνουν  την βόλτα τους, συνοδεία κοινωνικών λειτουργών.

Το βίαιο επεισόδιο μεταξύ των δύο ατόμων ξεκίνησε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και  είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου. Ενώ, την ίδια ώρα ο δράστης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί, άμεσα,  παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο τραυματία ο οποίος φέρει εκδορές και χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο, έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ενώ κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ενώ παράλληλα αναζητά και τον δράστη.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News