Ιεράπετρα: Ένα σύγχρονο μίνι βαν έτοιμο προς χρήση για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Κρήτη
Ιεράπετρα: Ένα σύγχρονο μίνι βαν έτοιμο προς χρήση για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μίνι βαν θα χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και τη μετακίνηση των παιδιών ΑΜΕΑ από και προς το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και θα εξυπηρετεί όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

Ένα ιδιόκτητο, σύγχρονο μίνι βαν πέντε θέσεων με ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και με μηχανισμό που επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση ενός αναπηρικού αμαξιδίου, προμηθεύτηκε το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Το μίνι βαν θα χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και τη μετακίνηση των παιδιών ΑΜΕΑ από και προς το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και θα εξυπηρετεί όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, αφού επισκέφτηκε με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.», κα Μαρία Σακαδάκη, τη δομή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, δήλωσε ότι: «Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους προχωρήσαμε στην αγορά του συγκεκριμένου οχήματος το οποίο πλέον μπαίνει σε χρήση και  έρχεται να διευκολύνει τις μετακινήσεις από και προς τα σπίτια των παιδιών με ειδικές ανάγκες, λύνοντας έτσι ένα μεγάλο ζήτημα για τα παιδιά και τους γονείς. Στόχος μας ήταν κανένα παιδί να μην «αναγκάζεται» να μένει σπίτι λόγω έλλειψης μέσου μετακίνησης στερούμενο έτσι τη μάθηση και την ψυχαγωγία.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο του νομικού προσώπου, κα Μαρία Σακαδάκη και τους εργαζομένους της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ  για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για να βοηθήσουν τόσο τα παιδιά, όσο και τις οικογένειές τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News