Άγιος Νικόλαος: Απίστευτες καταγγελίες για τον 46χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών (βίντεο)

Λασίθι
Άγιος Νικόλαος: Απίστευτες καταγγελίες για τον 46χρονο προπονητή πολεμικών τεχνών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά αγόρια και ένα κορίτσι έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής στις αρχές για όσα έχουν αντιμετωπίσει στην πάροδο των ετών

Σάλο προκαλεί η εμπλοκή 46χρονου πασίγνωστου προπονητή πολεμικών τεχνών από το Λασίθι ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση μικρών αθλητών

Αλλά και την άσκηση βίας σε βάρος τους όποτε αντιδρούσαν στις προσταγές του.

Επτά αγόρια και ένα κορίτσι έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής στις αρχές για όσα έχουν αντιμετωπίσει στην πάροδο των ετών, σε μια περίοδο που εκτείνεται από το 2014 έως και το 2022 οδηγώντας στη σύλληψη και προσαγωγή του γυμναστή ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι μικροί αθλητές που φέρονται να έπεσα θύματα του εν λόγω προπονητή είναι σήμερα ηλικίας 13 έως 20 ετών. Ωστόσο φαίνεται ότι έχουν υποστεί επί σειρά ετών σεξουαλική παρενόχληση και βία από τον 46χρονο, επιλέγοντας να σπάσουν πλέον τη σιωπή τους, καθώς η βάναυση, απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του, φαίνεται να έφτασε στο αποκορύφωμα της.

Μέσω των συνηγόρων του ο ίδιος δηλώνει θύμα κατευθυνόμενων καταγγελιών με στόχο την προσωπική και επαγγελματική του εξόντωση.

Κοινός τόπος στις καταθέσεις των νεαρών αθλητών είναι η περιγραφή πως ο 46χρονος εμφανιζόταν μόνο με το εσώρουχο του μπροστά στα παιδιά αναγκάζοντάς τα να του κάνουν μασάζ και να τον θωπεύουν στην περί γενετική περιοχή, ενώ ίδιος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Σε άλλες περιπτώσεις φέρεται να θώπευε ο ίδιος τα παιδιά, να εμφανίζεται γυμνός και να προτρέπει τα παιδιά να κάνουν τις ίδιες κινήσεις με τον ίδιο. Πράξεις που φέρονται να έχουν εκτυλιχθεί είτε στα περιθώρια των προπονήσεων, είτε στα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν κατά τη συμμετοχή τους σε αγώνες.

Στην περίπτωση της ανήλικης μαθήτριας, ενώ την είχε παραλάβει με το αυτοκίνητό του για να μεταβούν μαζί Από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο για προπόνηση και ενώ φέρεται να την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετές φορές, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα επιχειρώντας να την εξαναγκάσει σε ερωτικές περιπτύξεις. Το κορίτσι αρνήθηκε με συνέπεια να κλιμακωθεί η βίαιη συμπεριφορά του απέναντί της στη διάρκεια των προπονήσεων.

Ο 46χρονος που υποδεικνύει άλλο προπονητή ως ενορχηστρωτή της σκευωρίας σε βάρος του, όπως χαρακτηρίζει την υπόθεση, συνελήφθη με αφορμή παράνομη οπλοκατοχή. Ο Εισαγγελέας Νεαπόλεως άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News