Καβγάς στη Σητεία: Ελεύθερος ο 17χρονος μετά την απολογία του για τον τραυματισμό του 31χρονου

Λασίθι
Καβγάς στη Σητεία: Ελεύθερος ο 17χρονος μετά την απολογία του για τον τραυματισμό του 31χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ανήλικος απολογήθηκε στον ανακριτή Λασιθίου στη Νεάπολη και μετά το πέρας της απολογίας του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα σήμερα ο 17χρονος νεαρός ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού ενός 31χρονου, μετά από «διαξιφισμό» που φέρεται να έλαβε χώρα πριν από λίγα 24ωρα στη Σητεία.

Ο ανήλικος απολογήθηκε στον ανακριτή Λασιθίου στη Νεάπολη και μετά το πέρας της απολογίας του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, ο Εισαγγελέας Λασιθίου είχε ασκήσει σε βάρος του ανηλίκου ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος. 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας 31χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, παραμένει σοβαρή. 

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Σητείας. 

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι υπήρξε διένεξη μεταξύ του 31χρονου και του 17χρονου. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος άνδρας -ο οποίος πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ- διαπληκτίστηκε με τον ανήλικο. 

Ο 17χρονος φέρεται να απώθησε τον 31χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News