Λασίθι: Ο Νίκος Κουρουπάκης προτείνεται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Λασίθι
Λασίθι: Ο Νίκος Κουρουπάκης προτείνεται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη στην Αθήνα έχει φτάσει μια πρώτη λίστα με 13 ονόματα ανδρών και γυναικών που βολιδοσκοπούνται, ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα που φέρονται να ετοιμάζονται να αυτοπροταθούν ή να ετεροπροταθούν

Ένα δυνατό μπλοκ αυτοδιοικητικών και πολιτικών παραγόντων της Σητείας, προτείνουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τον πρώην δήμαρχο Νίκο Κουρουπάκη για το ψηφοδέλτιο των επόμενων βουλευτικών εκλογών, με στόχο να κερδηθεί ξανά η μία από τις δύο έδρες στο Ν. Λασιθίου από το ΠΑΣΟΚ-ΚΊΝΑΛ.

Ακούγονται επίσης τα ονόματα του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γουλιδάκη, του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανακη του περιφερειακου συμβουλου Μανόλη Κλώντζα και της επίσης περιφ. συμβ. Μαρίας Χανιωτακη.

Στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη στην Αθήνα έχει φτάσει μια πρώτη λίστα με 13 ονόματα ανδρών και γυναικών που βολιδοσκοπούνται, ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα που φέρονται να ετοιμάζονται να αυτοπροταθούν ή να ετεροπροταθούν.

Στα ονόματα που έχουν ακουστεί από τη Σητεία ήταν και εκείνο της πρώην Αντιπεριφερειάρχη  Πελαγία Πετράκη, η οποία όμως συμμετείχε στο συνέδριο του  ΣΥΡΙΖΑ καθώς και του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Παναγιώτη Σαρρή από την Ιεράπετρα, τον οποίο «φλερτάρουν» και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πει στους στενούς του συνεργάτες ότι, δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική σε αυτή τη φάση.

Σε γενικές γραμμές φαίνεται να υπάρχει υπερπροσφορά ανδρών και «αναιμικό» ενδιαφέρον από γυναίκες να μπουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News