«Κρήτη Σήμερα»: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη σεζόν στην κοσμοπολίτικη Ελούντα (βίντεο)

Κρήτη
«Κρήτη Σήμερα»: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη σεζόν στην κοσμοπολίτικη Ελούντα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Πεδιαδίτης, με φόντο το λιμάνι τη πλατεία της Ελούντας, αναφέρθηκε στην επερχόμενη τουριστική σεζόν και στην «εικόνα» που δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Κρήτη Σήμερα» ήταν ο Γιώργος Πεδιαδίτης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Λασιθίου.

Ο κ. Πεδιαδίτης, με φόντο το λιμάνι και τη πλατεία της Ελούντας, αναφέρθηκε στην επερχόμενη τουριστική σεζόν και την «εικόνα» που δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

«Έχουν αρχίσει να έρχονται τουρίστες από τις αρχές του μήνα, με την πληρότητα στα καταλύματα να είναι στο 30%, ενώ οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανοίξουν» ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Λασιθίου.

Αναφορικά με την περίοδο του Πάσχα, ο κ. Πεδιαδίτης τόνισε ότι «θα έχουμε μια αύξηση της τάξης του 60%». Η Ελούντα, σύμφωνα με τον Γιώργο Πεδιαδίτη, πλήττεται λίγο από την ρωσική εισβολή. «Οι αγορές που ενισχύουν την Ελούντα είναι η Γερμανία, Γαλλία και το Ισραήλ, που καλύπτουν λίγο το  «κενό» της ρωσικής και ουκρανικής αγοράς» διευκρίνισε και έκλεισε λέγοντας πως «Με τις ανατιμήσεις είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News