Αγρότες: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων χρηματοδότησης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Κρήτη
Αγρότες: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων χρηματοδότησης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής για τη πληρωμή της 1ης φάσης του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων», δεν προβλέπεται άμεση πληρωμή

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης, για την 2η Φάση 2021 του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων» στην Κρήτη.

Η προθεσμία αφορά παραγωγούς , αγροτικές και εμπορικές επιχειρήσεις που είναι δικαιούχοι του μέτρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής για τη πληρωμή της 1ης φάσης του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων» ενημερώθηκαν πως δεν προβλέπεται άμεση πληρωμή.

Η ανακοίνωση από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας:

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς , αγροτικές και εμπορικές επιχειρήσεις που είναι δικαιούχοι του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων» στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης για την 2η Φάση 2021 του μέτρου έχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

Επίσης σας ενημερώνουμε μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής για τη πληρωμή της 1ης φάσης του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων» δεν προβλέπεται άμεση πληρωμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News